Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturálba csak ilyen gyenge...

Naturálba csak ilyen gyenge formákat lehet elérni nagy átlagba?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

178 cm, 85 kg vagyok és 25 éves. 4 évig kick-boxoltam szóval nem vagyok egy anti-sportoló. 18-20 évesen sulyzoztam is de nem szerettem. Most sincs sok kedvem hozzá de az utóbbi 1-2 évben feljött pár kg, izom meg lement. Az alkatom ektomorf mezomorf közötti, vékony végtagok de a vállaim viszonylag szélesek, felsőtestem, felkar elég masszív, alkar meg lábszár nagyon vékony. A lényeg h haverom már 4-5 éve gyúr és azt mondta h naturalba ettől többre ne szamítsak, kb. ilyen formám lesz mint amiket linkeltem. Heti 3x járnék terembe egy teljes testes edzést lenyomni, 4-5 osztott edzés kizárt. Kaját nem méregetném, max nagyjából h mennyi kalóriát viszek be meg a fehérjét. De ha csak ilyen gyenge formákat érhetek el natúrba akkor inkább bele se kezdek, ezekért nem éri meg 1-1,5 órát súlyzózni amit amúgy se szeretek, akkor inkább vissza megyek kick-boxolni azt legalább élvezem. Egy ilyen formáért megérné küzdeni:

[link]

De ez naturalba plane heti 3 edzéssel, számolgatás nélkül esélytelen, hiú ábránd.

2022. máj. 4. 00:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%

Pont nem érdekel, hogy te a nagy szakértelmeddel kiből mit nézel ki. Direkt olyan atlétákat linkeltem, akik csak kötelező dopping-tesztes bajnokságokon indulnak.

Lehet, hogy ők olyan külföldi cuccot szereznek be milliókért, amit nem mutat ki a teszt? Lehet, hogy lefizetik a bizottságot, ezért nem buknak meg? Ennyi erővel bármi lehetséges.

A linkelt sportolók genetikai csodák, és gyakorlatilag hazánk legígéretesebb naturál versenyzői. Pont azért linkeltem őket, mert ők a határ. Aki ennél nagyobb izomtömeget hoz, az tuti, hogy nem naturál. Hacsak nem vagy Bob Waterhouse. De szerintem nem vagy.

2022. máj. 4. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
Dopping teszt úgy működik ám sok esetben, hogy meg van szabva egy bizonyos határ hormonálisan, amit a legjobb genetikával megáldott ember se nagyon fog elérni naturálban. Szóval koxoljunk, csak ne annyit elven megy ez.
2022. máj. 4. 23:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Élsport nincs dopping nélkül. :) Az emberek ennél oltáribbat is hazudnak, mint hogy ezek a versenyzők naturálnak mondják magukat.
2022. máj. 5. 09:39
 14/17 Lazy Lover ***** válasza:
Akár ki akármit mond kox nélkül nem leszel olyan izmos mint a profik nézzd meg az inba versenyt
2022. máj. 5. 09:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor a naturálon versenyző testépítők nem is naturálok, csak ritkábban/kevesebbet kokszolnak? Erről van valakinek valami normális linkje ami elmagyarázza hogyan működik?
2022. máj. 5. 10:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Tanulmányt erről biztos nem fogsz találni, max valami shopbuilderes posztot.
2022. máj. 5. 11:06
 17/17 anonim ***** válasza:

kb úgy naturálok az inba versenyzők, mint a transz nők. Naturálnak hívja már magát az is, aki lényegében csak üres.

Szerinted aki hónapon át felkészül egy versenyre, majd kockáztat, hogy azon bukja el az esélyét, mert mások koxolnak?

2022. máj. 5. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!