Tejjel vagy vízzel isszátok a fehérjét? Van hátránya bármelyiknek?
Úgy értem, a plusz kalórián kívül. (Allergiákba, érzékenységbe most ne menjünk bele)
2 dl tej csak +88 kalória, nem ezen múlik a végeredmény. Szóval ha a kalória belefér, van hátránya a tejnek?
Én 2 hónapja iszom, eddig csak tejjel, ma próbáltam ki először vízzel, de most is itt figyel mellettem... nem mondom, hogy borzalmas, de meg sem közelíti a tejes élményt.
Esetleg issza úgy valaki, hogy fele víz, fele tej?
Tejjel????
Neee!!!Meghalsz!!!
Komolyra fordítva:Valaki még regebben kitalalta hogy a tejet csak macskak isznak.Meghogy a tej az egy mereg,meg tele van tökömtudja miféle biohazard cuccokkal.Ez elterjedt és mindenki elkezdte kiátkozni a tejet mert az halalos ellensége az embernek.
Az nem okoz senkinek az agyaban problémát hogy 20 ezer eve isszák gond nélkül mikor haziasították a fűevő állatokat.
Plusz a vhaborúk-k alatt sokszor semmi nem volt kenyer meg tejen kívül es képzeljétek túlélték az emberek!!!
Igyad amivel akarod!!(mondjuk alkohollal azert ne,mert alkohol van benne és nemigazán hasznos cucc,marmint egy komoly sportoló rendszeresen nem issza,csak mértekkel max)
Bejut a szervezetedbe oszt ennyi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!