Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1 éve edzek és nemigazán...

1 éve edzek és nemigazán fejlődök, miért?

Figyelt kérdés

Az elején nyilván nagy volt a fejlődés, de utána ez megállt,hetene 3x osztottan eddzek, de úgy nézek ki, mint aki 2 hónapja eddz...

Vékony testalkatú vagyok, ettem napi 5x csirke rizst, meg ilyen egészséges kajákat, de nem híztam/nőttem...

Utána vissza álltam a normál pörkölt, nokedli meg ilyen kajákra és ettől sem...

Mit tehetnék, hogy folytatódjon a fejlődés?

Fehérje turmix meg kreatin az megy napi 2x, reggel és edzés után...

21/F

2022. ápr. 27. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Mennyi ismétlés kell?"

4-6, fel kell pakolni a súlyokat + sok pihenő

2022. ápr. 29. 09:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Heti 3 osztott az mi az istent jelent. PPL ? az kukábavaló egy kezdőnek főleg heti 1x. Heti 3x teljes test, ahogy írták 4-6 ismetlés között egyik napon 6-10 másikon. A nap fekvenyomás, felhúzás, húzódzkodás 4-6, mellről nyomás, bicepsz 6-10, core B nap guggolás, mellről nyomás, evezés, 4-6 fekvenyomás, bicepsz 6-10, core

oldalemelés és rotátor köpeny munka hozzáadható.

Egyszerű, de működik. Mindig hadj 1-3 ismétlést magadban az összetett gyakorlatokon. Ha nagyon könnyen regenerálódsz a nehezebb sorozatok mehetnek 5 sorozattal. Minden edzésen minden gyakorlatok próbálj 1 ismétléssel többet végezni, ha nem megy vegyél vissza 10%-ot és onnan építkezz.

2022. ápr. 29. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:

#12 pl. így jó? 5x5 ismétlés mindenből, tehát fekvenyomás, guggolás, bicó. Plusz 3x10 húzódzkodás, ezután 2 nap pihi, utána 6x5 ismétlés, plusz 3x12 húzodkodás, utána 2 nap pihi, utána 7x5 ismétlés, plusz 4x12 húzodkodás?

Ezután súlyemelés és előlről indítani ugyanezt.

Ezzel az is lenne egyben a kerdes, hogy érdemesebb-e ilyen tervszerűen edzeni, vagy inkabb ugy kell edzeni amennyit csak birunk?

2022. ápr. 29. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon tulbonyolitjatok 🤣
2022. ápr. 29. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Írj jobbat.
2022. ápr. 30. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!