Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturálon is kiizmosodik a...

Naturálon is kiizmosodik a nők arca?

Figyelt kérdés
Keresővel nem találtam választ erre. Néha látok "naturál" testépítő nőket és eléggé izmos arcuk/álluk van. Nyilván nem direkt edzenek rá. De ha tisztán edzenek akkor mitől lesz ilyen?

#krokodil #óriás homlok #megaclit
2022. ápr. 22. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Amiket megadtál keresőszavakat, azok mind cucc használatra engednek következtetni.

Én nem láttam még igazi naturál nőt, izmos arccal.Inkább nőies, kicsit soványkás arcuk van, de semmi fura.

Ellenben ha kicsit szintet lépünk, és lightosabb női versenyt megnézünk ahol néha férfi segédmunkásokat meghazudtoló izmokat lehet látni, nőkön, ott már befigyel, egy két szögletes állkapocs,kiugró,kopaszodó homlok, meg olyan klitorisz a bugyiban, hogy azt nézed egész végig hogy ennek farka van, vagymicsoda?

2022. ápr. 22. 21:55
 2/4 A kérdező kommentje:
A kulcsszavakat poénból tettem be de a kérdés adott.
2022. ápr. 22. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Akinek olyan, az inkább örökletes tulajdonság lehet.
2022. ápr. 23. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
Hacsak nem edzenek az állukra, nem lesznek izmosabbak. Szerintem amit látsz az az, hogy ezek beállított fotók ahol alacsony testzsírral fotózták őket és a zsír hiánya miatt jobban kirajzolódik az arc izomzata.
2022. ápr. 23. 10:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!