Mire szerettek a legjobban edzeni és mire a legkevésbé?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 21:09
12/25 anonim válasza:
Legjobban lábra, legkevésbé bicepszre...
13/25 anonim válasza:
Alapgyakorlatokat szeretem, az izoláltakat kevésbé
14/25 anonim válasza:
Karra a leginkább, lábra a legkevésbé, pedig lány vagyok, nekik ez általában fordítva működik, dehát istenem :).
15/25 anonim válasza:
Minden egyes izolációs gyakorlatot de legjobban a comb feszítőt szét égeti a combom és a hányinger rám jön néhány széria után
16/25 anonim válasza:
Azért az itteni kommentek egész jól megmutatják, miért van az, hogy ma már mindenki jár konditerembe, kortól-nemtől függetlenül, mégis 10-ből 9 ember se nem izmos, se nem erős.
17/25 anonim válasza:
Miért lett mindenki lepontozva :D? Tényleg nem értem...
18/25 anonim válasza:
Mert ez a gyakorikérdések, testépítés rovata. Mire számítottál? Itt csak azok vannak felpontozva, akik PPL-ben edzenek és bicepsz edzés nélkül építenek hatalmas bicepszet.
19/25 anonim válasza:
Itt valakinek nagyon becsípődött ez a bicepsz edzés dolog. 🤣
Neked gondolom pörög a scott gép, a kalapács meg a koncentrált bicó, igaz? 4x10?4x12? Esetleg 5x8?
Mekkora a karod amúgy? Milyen a formád? Biztos brutál!
Fáj, hogy hosszú évek óta szétizolálod, szétpumpálod, szétdurrantod a bicepszed, mégis csak akkor van meg a 40-es kar, ha behízol vagy bekokszolsz?
20/25 A kérdező kommentje:
#17 Én sem.
2022. ápr. 22. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!