Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hülyén néz ki egy lány övvel...

Hülyén néz ki egy lány övvel a derekán?

Figyelt kérdés
Felhúzásnál érzem, hogy jó lenne egy öv, hogy valamennyire segítsem az alsó hátamat is, mert 15-20 kilóval többet húzok, mint a saját testsúlyom. Nem röhögnének ki, hogy csak ekkora súlynál már felveszek egy övet?
2022. ápr. 18. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem néz ki hülyén
2022. ápr. 18. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk mindenki hordja és nem dolgoznak nagy súllyal. Valaki felsőtest edzésnél is. Ja és nem néz ki hülyén.
2022. ápr. 18. 13:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel hogyan néz ki? :D Edzeni jársz le nem?
2022. ápr. 18. 13:36
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

#2:

De! Elég hülyén néz ki, ha valaki, ha kell, ha nem, de divatból hordja.

2022. ápr. 18. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem néz ki hülyén, meg ha úgy érzed, hogy úgy biztonságosabban tudod végezni a gyakorlatot, akkor jobb ha rajtad van.
2022. ápr. 18. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Sokan nagyon félreértik az öv használatát. A súlyemelő öv ott kezdődik, hogy kb. értelmetlen egy konditerembe járogató fiú/lány számára. A súlyemelő öv súlyemelőknek van kitalálva, lökéshez és szakításhoz. Kondisoknak funkciótlan és felesleges.

Aminek értelme van, az az erőemelő öv, ami nem csak a derekadnál széles (mint a súlyemelő öv), hanem végig, teljes hosszában. Ez segít a helyes légzésben és a törzs feszességében. Az alsó hátadat viszont valójában se ez, se semmilyen öv nem támogatja, csak azt hiszed. Egyszerű fizika. Az alsó hátadat a helyes technikával fogod tudni támogatni felhúzás közben, nem övvel.

Ettől függetlenül egy öv valóban alap kiegészítő egy súlyzós edzést végző egyénnél, úgyhogy az erőemelő övet tudom javasolni, de azt ne várd, hogy felveszed az övet, az meg hirtelen leveszi a terhelést az alsó hátadról, aztán hirtelen játszi könnyedséggel jön fel a súly.

És amúgy miért röhögne ki bárki is? A konditerembe járók 90 százaléka hord súlyemelő övet, ami még egyszer mondom, hogy funkciótlan, pláne csigás letoláshoz és vádlizáshoz, de mindegy.

2022. ápr. 18. 16:35
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

Én 20kg deadlifthez bandázst veszek mert egyszerűen nem elég erős a fogásom és 3x20 ismétlést nem bírnék máshogy

Főleg ha ennyit emelsz, ez is grat! ne érdekeljen ki mit gondol

2022. ápr. 18. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Mekkora súlyt emelsz, kérdező?
2022. ápr. 18. 18:38
 9/11 anonim ***** válasza:
42%
#7: 20kg deadlifthez bandázs? 20 kg a rúd.🤣🤣🤣🤣🤣 Komoly pali lehetsz.😂😂🤭🤭
2022. ápr. 18. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Nő vagyok :) köszönöm

Lehet a rúd 20 ha még van rajta 20, nekem most ennyi megy

2022. ápr. 18. 22:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!