Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magas ismétléses edzéstől mit...

Magas ismétléses edzéstől mit várhat az ember?

Figyelt kérdés
Angolosan a High Rep Calisthenics-re gondolok. Megcsinálni egy edzésen 100-200 húzódzkodást, 500 fekvőt 500 guggolást stb. Szóval az alapokat. Persze mire eljut az ember idáig az nem 2 nap, de van értelme elkezdeni? Börtönökben eddzenek így a rabok sokszor, illetve katonai pályán látom még főleg ezt az edzés módszert, és a használóinak elég izmos testük szokott lenni. Mi a véleményetek?
2022. ápr. 11. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Én akkor szoktam pumpálósabb edzéseket csinálni, mikor szálkásítás,formásítás szezonja van.propi,treni mögtóva de csak óvatosan,heti 6 ivóampullánál sose nem megyek feljebb .

Ilyenkor mindig min 15 ismétlés minden gyakorlatnál, edzés végén kb úgy nézek ki, mint aki most akar agyvérzést kapni, úgy dagadnak az erek mindenhol.

2022. ápr. 11. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Ember legyen a talpán akinek munka és mindennapi teendők mellett van kedve 500 fekvőt meg 500 guggolást elvégezni mondjuk 3 naponta. A rabok azért edzhetnek így mert nincs más dolgok és ezzel is megy az idő.
2022. ápr. 11. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Én se fiziológia, se edzéstudomány szempontjából nem látom ennek az izének az értelmét.
2022. ápr. 11. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, ezekkel egy ideig tudsz talán fejlődni, de egy idő után csak elfáradsz bennük és ennyi. Szerintem jóval több időt el fog vinni mint a kondis edzés és rosszabbul fogsz fejlődni.

25% RM terhelés alatt tanulmányok azt bizonyítják hogy nem fejleszti az izmot, márpedig több 100 nál az 1-1 ismétlés tuti nem lesz 25% RM-es.

Börtönöket ne keverd ide, sokan használnak szert ott is, plusz egész nap nem tudnak mást csinálni és nem biztos hogy minden börtönben van lehetőség más edzésformára.

Katonák meg sok edzés keverékét használják, van amit állóképesség növelésre van amit erő növelésre, de nekik konkrétan ez a munkájuk.

2022. ápr. 11. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:

A böriben koxolnak.Ugyen nem gyanús hogy állami kaján,meg a margarinos kiflin 5 év múlva +20 kiló izommal jön ki a pali!

Biztosan az agyvégében vegzett fekvőtől!!

2022. ápr. 12. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!