Ha nagyon teli vagy és akarod a rongyot rázni, akkor ez a neked való hely.
Ez kb most pest legnagyobb burzsuj gyűjtőhelye.
John reed fitnesz.
1es te nem csak gyökér vagy de valszeg fogyatékos is, a kérdező leírta hogy budára kíváncsi -.-" Én 10et nem valószínű hogy fel tudok sorolni, de rangsorolom azokat a helyeket ahhol eddig voltam.
1. Flex gym (ez inkább híres hely sem mint különösebben jó, a több szintje ellenére is kicsi és nagyon zsúfolt)
2. Life1 Etele pláza (ez meg inkább fancy hely, nagyon modetn meg csilli villi, meg a fitnesz gépparkja jól felszerelt. De komolyabb testépítők fanyalognának mert a terem gépparkja elég gagyi).
3. Vida Fitness (ez egy nagyon jól felszerelt, profi testépítős hely, ebben viszont nem tetszik hogy túl "old school" a dizájn, meg a törzsközönség sem épp a helyi tudósklub tagjai)
4. Kiss gym (egy párszor voltam, annyira nem volt rossz de nem tudtam a terem hangulatával azonosulni)
5. Chili (én most a 2be járok, ez is egy nagyon jól felszerelt terem, csak délután nagy a tömeg, és van pár bosszantó hiányosság - pl az öltözőben a szekrények fele nem működik, a két zuhanyzóból az egyik hónapok óta szét van verve és hozzá sem nyúlnak, 1 darab csap van az öltözőben ami a wcben van, a wc ajtaját meg nem lehet bezárni. Azt mondják az 5 jobb sokkal, de ott nem voltam). Amúgy igazán színvonalas termek pesten vannak (csak a 3 legjobb: Scitec, Mecca, Freezer)
Köszi, ezek közül 3,4,5-ben voltam :)
Most a fitness5-be járok a savoyába
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!