Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A nagyobb edzőtermekbe le...

A nagyobb edzőtermekbe le lehet venni a pólót?

Figyelt kérdés
Azt tudom , hogy sehol nem engedik, hogy póló nélkül rá izzadjok valaki a gépre de mondjuk tükör előtt bicepszezni állva vagy csak szimplán le venni pár percre a pólót, hogy megnéze magát be durranva az ember azt szokták hagyni vagy szigorúan tilos ez is?
2022. márc. 26. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Csak ha szól a Natty Anthem.
2022. márc. 26. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hogy van-e olyan terem, ahol van erre vonatkozó írott szabály, hogy állva bicepszezés közben nem veheted le a pólót. Szerintem vedd le, ha ennyire büszke vagy a ducibuci testedre. Ugyan ciki, kínos, szánalmas, de ha szerinted nem, akkor hajrá. Maximum kiröhögnek, kiküldenek, vagy a szókimondóbbak jól szétoltanak. De az is lehet, hogy csak kapsz néhány furcsa és megvető pillantást, aztán ennyi.

Majd írj, hogy mi volt a tapasztalat.

2022. márc. 26. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Jónapot!Csak belestem ide, ez melyik konditeremben szokott lenni?Józsi bácsi 64F
2022. márc. 26. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nálunk nincsenek feszengő hülyegyerekek a tükör előtt, aki pedig versenyforma miatt csekkolja magát ő szolidan elvonul egy olyan részre, ahol max 1-2 fő edz rajta kívül.
2022. márc. 26. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Öltözőben általában van tükör, edzés után bedurranva ott is meg tudod magad nézni.

Személy szerint rosszul vagyok attól, ha valaki póló nélkül feszítget. Eléggé alpári.

A megoldás bicepsz napra, hogy atlétában leszel? Vagy feltűröd addig a pólód ujját?

2022. márc. 26. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet csak kidobnak (ha szerencséd van először csak rád szólnak). Bár a nagyobb termekben járnak olyan fazonok is akik mellett nem szívesen veszed le a pólód (a profibb szintre gondolok)
2022. márc. 26. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Nyáron mindig leveszem a polót, a padokon pedig kulturáltan használom a törölközőmet, soha senki nem szólt még, hogy ne tegyem.
2022. márc. 26. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó Isten gyerele…
2022. márc. 26. 23:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokan csinálják ezt, meg meg fotózkodni is szoktak, úgyhogy nem gaz
2022. márc. 27. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem folyik le a hasad a töködig, akkor talán...
2022. márc. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!