Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a forma mennyi idő után...

Ez a forma mennyi idő után hozható a nulláról indulva?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

A csávó esküszik h naturál. Én is naturálban szeretnék elérni egy ehhez hasonló formát. Kezdő vagyok gyúrásbam, 180/85kg kevés izom egyelőre, a zsír meg sok, bár nem vagyok dagi de úszógumim van meg kis csimpánz csöcs. Korábban évekig kick-boxoltam tehát nem vagyok egy anti sportoló. Pár hete kezdtem kondizni, heti 3 teljes testes edzés személyi edzővel plusz étrendre is figyelek. Edzőmnek is mutattam szerinte egy ehhez hasonló forma nekem 1,5 év, azt mondta mezomorf alkat vagyok átlagos genetikával. De félek h azért mondott ilyen keveset h ne vegye el a kedvem az egésztől. Egyáltalán naturál ez a csavo? Edzőm azt mondta egy ilyen formát is sokan cuccal érnek el és nem azért mert natúrba nem lehetne csak több idő meg több szenvedés.

2022. márc. 21. 03:34
 1/6 A kérdező kommentje:
A 2-est lehagytam véletlenül. Szóval 1,5-2 évet mondott. Sztem inkább 3-4.
2022. márc. 21. 03:41
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Elérhető, de ez a naturál határ kb. és kell vagy 4-5 év hozzá, úgy hogy minden stimmeljen (edzés, étrend, regeneráció stb.).
2022. márc. 21. 05:05
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem elérhető, nem túl szálkás, nincsenek nagy trapezoidjai illetve túlságosan kerek vállai.

Azért 1.5 év sztem kicsit kevés, inkább 2-3 évet mondanék, bár alapból mivel flexel meg valszeg edzett előtte ezért ez a kinézet csalóka tud lenni. Jó lett volna látni egy nem ennyire beállított képet ehhez.

Valaki koxal is szar eredményt ér el, bár ez valszeg annak köszönhető hogy nem esznek rendesen, nem edzenek rendesen és társai.

Fontos hogy keményen edz, egyél rendes mennyiségeket, legyen meg a napi 7-8 óra alvás stb.

2022. márc. 21. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez hozható naturálban, bár kb ez a maximum. Elhiszem róla hogy nem koxol, neki ez az élete, ebből él szóval van ideje rendesen edzeni, regenerálódni, odafigyelni a karjára.

Az időtartam bár függ a genetikától, az edzés és pihenés minőségétől, illetve a táplálkozástól szerintem egy 3-4 év.

2022. márc. 22. 07:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Elerheto, de jo genetika es szinte megszalottsag kell. Fugg a kezdo formatol de 2-3x annyi ido amit irtal.
2022. márc. 22. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:
5 év.
2022. márc. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!