Hasznos a kreatin és a tömegnövelő?
Nem ettől fog függeni.
A kreatin nem csodaszer.
Csak egy tápkieg mindkettő.
Ha nincs normál edzes,kaja,pihenes semmit se érnek..
tökfölösleges
a kreatint meg folyamatosan szedni kell, ha nem akarod hogy elmúljon a hatása
A kreatin legyünk őszinték, a hobbi sportolóknak az elért eredmény végén kell, mert alapvetően főleg vizet köt meg.
2 módszer van:
- feltöltés, ami után csökkent szinten kell bevinni
- folyamatos szedés kisebb mennyiségben
Mindkét módszer esetében elmondható, hogy kúraszerűen kell alkalmazni
#2-nek van igaza, a kreatint folyamatosan szedni kell, akkor lesz eredménye.
Feltöltési meg szintentartási fázisokat felesleges csinálni, napi 3-5g folyamatos szedés mellett is ugyanazt az eredményt éred el, csak kevesebb kreatint fogyasztasz el, ami jobb a pénztárcádnak.
Szedd pár hónapig, ha nem látsz változást, akkor felesleges tovább szedned. Olvastam egy könyvben, hogy emberek 30%-ánál semmi hatása nincs. Ki kell próbálni, hogy neked hoz-e változást.
Az pedig, hogy mikor és milyen közeggel viszed be nem számít. Sok helyen írják, hogy gyümölcslével érdemes elkeverni, de ez nem fog semmi pluszt adni a hasznosulás tekintetében, szóval ha nem innál gyümölcslevet, akkor a kreatin miatt felesleges 2 deci cukrot magadba tolni. Tea, kávé, esti kakaó, fehérjeshake, gyakorlatilag bármibe belekeverheted.
#6 hozzászóló
Most telt le az 1hónap
Közel 6kg-t sikerült híznom edzés mellett.
Nálad mi a helyzet? :D
Hát, én nem tudom eldönteni, hogy segített-e... :D
Valami fejlődés van, a súlyokat tudtam növelni, de pl azt nem látom, hogy nagyobbak lennének az izmaim. A súlyom pedig nekem is nőtt kb 1 kg-t mióta szedem, de azóta többet is eszem, mert előtte a fogyás volt a cél.
A súlyokat meg a kreatin előtt is folyamatosan növeltem.
Meg én még nagyon az elején vagyok a kondizásnak, 4-5 hónapja nyomom... :D
Te amúgy mióta? Izomban is látsz változást? Többet bírsz?
Én már 1éve nyomtam még a fehérjézés, stb elött.
És egyébként igen főként izomban látom a változást, szélesebb vállak nagyobb kar, hát stb többet is bírok mint mielött elkezdtem volna a porok szedését.
Szerintem hasznos kis cucc.
És amúgy Még van 2hónap a nyárig srácok ennyi bőveg elég egy fasza kis test kialakításához! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!