"Rotary calf" gépet rosszul használom vagy tényleg ilyen hamar kimaxolható?
Mutatom, miről van szó: https://www.youtube.com/watch?v=7olpn8p-fP8
Nő vagyok, kb 6 hónapja nyomom a kondit és vádlira ezt a gépet szoktam használni. Már felmentem 45kg-ra vele és még mindig 14-12 ismétlés kimegy az utolsó körben is.
Még lehet növelni a súlyt, de ez a 45 kg már eléggé a tetejéhez közeledik a választható súlyoknak és nem értem, hogy én csinálom bénán, hogy ennyit bírok vagy ez a gép tényleg ilyen hamar kimaxolható?
Férfiak is szokták használni, de ha én 45kg-val csinálom, akkor nem hiszem, hogy nekik túl megterhelő a max fokozat. Illetve láttam férfit, aki 40 kg-val nyomta.
Teljesen összezavarodtam.
"Férfiak is szokták használni, de ha én 45kg-val csinálom, akkor nem hiszem, hogy nekik túl megterhelő a max fokozat. Illetve láttam férfit, aki 40 kg-val nyomta."
És akkor mi van, ha a férfiak kevesebb súllyal nyomják? Te meg már férfias vagy, mert több súllyal csinálod, képzelem milyen "nőies" lehet a lábad. 😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!