Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzéshez milyen füles a...

Edzéshez milyen füles a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés

Airpods félék, vagy ez a ló.baszó fejhallgató (pl bose quietcomfort)?

Jelenleg zsinóros almás fülest használok, de néha zavar a gyakorlatok között a zsinór, illetve eléggé beszűrődik az a hülye tuc-tuc zene. Amit természetesen max hangerőn üvöltetnek kb.

Ti milyet használtok?

2022. febr. 27. 12:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én airpodsal tolom, nem akadok bele kábelekbe plusz zajcsökkentés is jól jön.

Én biztos h full vezetéknélküli fülhallgatót vennék mint airpods vagy galaxy buds és társai.

Fejhallgatót edzéshez nem vennék mert nem biztos hogy a fejeden marad gyakorlatok közben és akár probléma is lehet ha rosszkor esik le rólad.

2022. febr. 27. 12:56
 2/14 A kérdező kommentje:
gondolom a pro-val, ha zajszűrős?
2022. febr. 27. 13:05
 3/14 anonim ***** válasza:

DT 240 Pro-t ajánlom ilyen célra.

Nem esik le, könnyű és kényelmes.

Annyi hogy ez is vezetékes.

2022. febr. 27. 13:08
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
Tapsifüles.
2022. febr. 27. 13:08
 5/14 anonim ***** válasza:
#1 Vagyok, igen pro-val, de nem feltétlenül kell zajcsökkentős füles, elég ha jól illeszkedik a füledbe és máris nem fogod a hangok nagyrészét hallani.
2022. febr. 27. 13:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem zajszűrős fejes van, de a füles jobb, ez néha fekvenyomásnál lecsúszott a fejemről.
2022. febr. 27. 13:56
 7/14 A kérdező kommentje:

régen a kemény csávók mindi llyen beats by dre-ben nyomták :D

és ezek a sport füllhallgatók, amik össze vannak kötve zsinórral( a két füles) de bluetoothosak?

2022. febr. 27. 15:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Öszekötött bluetoothosokkal is pont ugyan az agond mint a fejhallgatóval, ki tud esni a nyakadból és magával rántja a füledből a fülhallgatót
2022. febr. 27. 16:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Jbl under armour fejhallgato
2022. febr. 28. 07:12
 10/14 anonim ***** válasza:
1. és 5. bocs, hogy itt kérdezem, de volt normál airpodsod is meg pro is esetleg? van összehasonlítási alapod, hogy melyik a jobb? én egy ideje tervezek venni egyet, de egyszerűen nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb (bár a pro felé hajlok). köszi.
2022. febr. 28. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!