Hogyan tanuljak érettségire edzés mellett?
Figyelt kérdés
A suliban 14:15-kor végzek, hazaérek, összekészülök és 15:15 re érek a kondiba,
2 órát eddzek (minden hétköznap) és mire hazaérek 18:00, utána meg már nincs erőm tanulni...
Tudom, hogy a 3 nap edzés is opció lehetne, de az túl kevés egy jó eredményt elérni (kajára, pihenésre odafigyelek)
Mit tudnátok javasolni, hogy napi legalább 1 tételt meg tudjak tanulni, mert Május már mindjárt itt van.. 👀
2022. febr. 24. 13:26
11/19 anonim válasza:
A gyurásnál semi sem fontosab. Tanúlni bárki tud, gyurni már kevés bé.
- Bohos Kornél
12/19 anonim válasza:
Edzél otthon. Fél óra alatt le tudod edzeni magad kábé, csinálsz 50 guggolást 50 fekvőt 50 nyomódszkodást és kész vagy. Az érettségi időszak csak pár hónap, utána háromszoros erővel nyomhatod. :)
13/19 anonim válasza:
Szerintem #3 írta jól. Én anno ugyanígy voltam, 14.20 suli vége, busz haza, kaja, edzésre leértem 16 körül, mire végeztem 18-18.30, haza, kaja, fürdés, volt már 19.30-20.00, utána tanultam max 21ig. Írásbelire eleve nem kell tanulni kb semmit, szóbelire meg egy hónapig otthon vagy, az a legegyszerűbb. Bár én arra is előtte nap kezdtem el, és egy tantárgy híján minden 5ös lett, mert előtte 5 évig folyamatosan tanulgattam, csak ismételni kellett.
14/19 anonim válasza:
na, mik derülnek ki. Koslayer nem csak sikeres testépítő, hanem egyben zseni is már.. :D Kíváncsi vagyok mi lesz a következő, amit megtudunk róla.
15/19 anonim válasza:
Ez az eredmény kb átlagos, zsenihez közel sincs😂
16/19 anonim válasza:
minden tantárgy 5ös lett egyet kivéve, ez is csak gyakorikérdéseken számít átlagosnak, mint a nettó 600ezres fizu, meg a 18cm pénisz
17/19 anonim válasza:
Kb az osztály felének minden 5ös lett, így ott annak számít🤷♂️
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,
végül mérlegeltem, és visszaveszem heti 3 napra az edzést, majd érettségi után nyártól mehet 5 nap, kőkeményen.
De a három nap is 2 órás edzésekkel (meg egy kis kémiával) szerintem elég lehet.
2022. febr. 26. 21:32
19/19 anonim válasza:
Kis kémia... Gratulálok, észt neked sem osztottak sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!