Ha 28 éves vagyok és most kezdek el igazán komolyan foglalkozni testépítéssel, akkor még eljuthatok egy jobb versenyformáig?
Most 185 centi vagyok 80 kg viszonylag szálkásan, eddig tanulás/munka miatt nem volt időm és pénzem igazán komolyan foglalkozni ezzel a sporttal. Elvileg jó genetikám van, 22 évesen 120 kilóba tudtam 8-at nyomni (legális tápkiegeken kívül nem toltam semmit eddig), ekkor olyan 88 kiló voltam, de utána egyetem miatt nagyon visszaestem. Most újra bele akarok kezdeni heti 5-6-szor lemenni edzeni. Amióta 16 évesen elkezdtem edzeni, mindig is vágyam volt, hogy versenyezzek, de eddig nem tudtam komolyan foglalkozni vele.
Még összejöhet egy jobb versenyforma?
A verseny forma össze jöhet, talán komoly eredményt is elérhetsz van rá példa az országban aki mondjuk 35 évesen is versenyez.
De azt tudnod kell hogy ennyi idősen már nem a csúcs formában vagy...és ku.va nehéz versenyezni olyanokkal akik mondjuk 20 évesek, fejlődő szerveztük van stb.
Ebben az egészben kb középkorú vagy már, így sok trükkre lenne szükséged. Nem egyszerű sport...és nem a versenyen kéne gondolkodni először mert kb elérhetetlen a 0-ról...egyenlőre az is jó ha nyárra felszedsz egy jó formát, szépen lassan-kitartóan.
Egyáltalán nem nehéz... ez nemnolyan, hogy gyerekkorban elkezded akkor behozhatattlan előnyöd van...
Ha tökéletes az edzés, étrend, pihenés, akkor ezt a sportot 5év alatt ki lehet maxolni, azt a mire a szervezeted, felepítésed képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!