Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miket vegyek otthoni edzéshez...

Miket vegyek otthoni edzéshez 150 ezer forintért?

Figyelt kérdés
Ha nincs semmim jelenleg, de szeretnék itthon edzeni normálisan.
2022. febr. 21. 15:16
 1/8 anonim válasza:
0%
Kettlebel vagy mi a neve golyókat. Meg egy kombinált, 4-5 funkciós gépet.
2022. febr. 21. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
#1 magát a kombigépet meg nem veszi ennyiből... Én is akartam amivel tudtam volna "tárogatni", hát mondom jó, ami van annyiért annyit is ér.
2022. febr. 21. 15:46
 3/8 subrette ***** válasza:

Nekünk jónéhány súlyzó, gumikötél, expander, TRX, csukló- és bokasúly, kettlebell, húzódzkodó, bordásfal van itthon. Ez kb. kijönne 150 000 Ft-ból, ha nem minden új.

Valamint van egy fekvenyomó padunk, evezőgépünk és ellipszisjáró.

2022. febr. 21. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja hat mas osszeizzadt kopott eszkozet hasznalni tenyleg nagy elmeny... inkabb akkor emelgetem a faronkot az udvaron...
2022. febr. 21. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Előbb találd ki milyen típusu edzés hogy válik be, miket szeretsz, milyen gyakorlatokat tudsz helyesen kivitelezni és tedd fel újra a kérdést
2022. febr. 21. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Pad és súlyzókészlet elég max még valami guggoló álvány
2022. febr. 21. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egy állítható padot, és egy állítható guggoló álványt vettem, meg egy egyenes rúd, egy francia rúd és egy pár kézisúlyzó. Illetve 110 kg súlyt. Miden újonnan véve is kijött olyan max 200 ezerből. És mindenre letudtam tökéletesen edzeni.

Persze azóta, hogy nem kell védettségi, újra teremben edzek. De alapból otthoni edzéshez ennyi bőven elég és tökéletes.

2022. febr. 21. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Fekpad, egyenes rúd, különböző súlyú tárcsák. Ha használtan vásárolod őket kijössz 150-ből, s le tudsz edzeni mindent. Nekem ezen kívül pluszban egy pár állítható magasságú rúdtartó állványom van, ez hasznos és praktikus.
2022. febr. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!