Ha bemegyek egy tápszerboltba honnan fogja tudni az eladó hogy milyen kiegészítőre lesz szükségem?Speciális képzésben részesülnek hogy felismerjék az egyéni táplálkozási szükségleteket?
Figyelt kérdés
Én laikusként bementem,volt benn egy segítőkész nő.Elkezdte mondani a dolgokat melyik kiegészítő mire jó,mivel érdemes kombinálni.Én csak álltam ott és 5 perc után már a fejemben kavargott a sok info.Vége az lett két hatalmas táskával jöttem ki az üzletből és megrövidültem 60 ezer ft- tal.2022. febr. 16. 14:30
1/9 anonim válasza:
nembaj tesa, vaddisznó leszel legalább
2/9 anonim válasza:
Igen, speciális képzésben részesülnek, de nem azt tanulják, hogy milyen tápkiegészítő kell kinek, hanem azt, hogy hogyan adjanak el minél több mindent bárkinek. :)
3/9 A kérdező kommentje:
2 havi adag elvileg.Azt mondta a hölgy hogy sokat fogok izmosodni,erősödni.De vár vissza két hónap múlva mert látni akarja mennyit izmosodtam.Esetleg utána is tud majd ajánlani kegészítőt,hogy tovább izmosodjak.
2022. febr. 16. 14:44
4/9 anonim válasza:
Az ilyen ártatlan kis báránykákon keresnek elég jól ezek a boltok :D:D:D
Az egyetlen igazán fontos a multivitamin, esetleg ízületvédő és fehérje. Ezen felül, ha van valami speckó problémád vagy hiányosságod, akkor még ahhoz kellhet más is.
Nekem a havi adag mindennel együtt 10-20 ezer között mozog pár év után, de az elején még vitamint sem nyomtam, utána is egy ideig csak azt, és csak ezután jött a többi. Szóval, a helyedben vissza nem mennék abba a boltba, ahol lenyomtak a torkomon jó eséllyel sok teljesen fölösleges sz@rt, és mint minden témában, előbb tájékozódnék, hogy pontosan mi mire való és mennyire is van rá szükséged.
6/9 anonim válasza:
hirtelen azt hittem allattartasrol van szo lol
7/9 Humor Herold válasza:
Azt nem mondta véletlenül hogy vízzel kell bevenni őket? És úgy a leghatásosabb ha beleugrasz egy kútba?! :)
8/9 anonim válasza:
Ha bemész a tápkieg boltba és levágja az eladó, hogy nem értesz hozzá, ne lepődj meg, ha valami jó drága cuccot fog ajánlani.
9/9 anonim válasza:
Az eladóknak kötelező ismerni a normális boltokban a termékeket, illetve általánosságban elmondható, hogy idővel amúgy is beletanulnak. Egy ismerősöm dolgozik ilyen helyen eladóként, ő maga is edz, és mielőtt munkába állhatott volna volt egy képzésük a táplálékkiegészítőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!