Derékfájdalom nagy súlyokkal való edzés során (láb nap). Ezt hogy lehetne minél hamarabb megszüntetni? 20N
Krémektől még soha senkinek nem múlt el tényleges reumatológiai problémája, úgyhogy megnyugodhatsz.
Valószínűleg az alsó hátad izmai befeszültek, kötötté váltak. Próbáld meg az érintett területet nyújtani, hengerezni, labdázni, masszírozni. Nézz erre vonatkozóan gyakorlatokat YouTube-on (low back stretching, low back physiotherapy). Ha semmi javulás két héten belül, akkor pedig menj el gyógytronászhoz és ő segít majd.
Az ilyen problémákon értelemszerűen a legtöbbször csak ront a konditermi edzés, pláne a szutyok lábtoló. Először old meg a diszfunkciót, utána pedig vissza lehet térni a súlyok világába. Valószínűleg semmi komoly.
Masszorhoz menj el es esetleg a Voltaren tablettat vagy hasonlo hatoanyagu gyogyszert
Haziorvost ha felhivod akkor o is tud vmit felirni erre a problemara
Nekem beallt egyszer a derekam egyszer egy hirtelen mozdulattol es rendesen lebenultam majd 1,5 hetre pffff
Kentem Voltaren kremmel es gyogyszert irt fel ra a haziorvosom
At kell finoman mozgatni hogy ne merevedjen be megjobban
Ha már jól tudsz mozogni, járasd át egy ilyennel:
Addig valami izomlazító sport krém, esetleg gyógyszer dokitól.
Kerüld a megeröltetést.
Ez ilyen sajnos... minél többet csinálod, anál könnyebb lesz...
Egy régi öreg munkatársam így nyugtatott meg mikor fájtak a talpaim...
-Ne aggódj, 10 év a melóban és nem lesz ilyen bajod...
-nem fog fájni?
-de, de megtanulod leszarni...
Így 25 év távlatából azt mondom igaza volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!