Mi maradna belőlem, ha leszálkásítanék? Képek lent.
Figyelt kérdés
83 kiló vagyok most. 69-70ről kezdtem,október körül. Ez a kép az elején készült.
Célok a 80 kiló volt, majd a 90, de most megfordult a növekvő hasam miatt a fejembe, mi lenne, ha nyárra kicsit szálkásítanám a pocakom.
Itt van két jelenlegi kép, az elsőn kicsit behúztam a hasam.
Nem tudom mennyit nőttek az izmaim, fekve 90et nyomok, felhúzás 140, gugolas 100kg.
180cm vagyok.
2022. febr. 7. 17:49
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem az lesz, hogy majd jövő nyárra lesz valami. 😊
A zsír nem zavar, hogy az is nő, bízom benne, hogy az izom sem marad le.
De tény, hogy többet viszek be mindenből, mint ami kéne. Évekig nem híztam, nőttek egy dekat se, ha csak a zsír vastagitana annak is örülnék.. Kisebb túlzással persze :)
2022. febr. 8. 17:10
12/12 anonim válasza:
Basszam ki azt a negatív fejeteket. 😄 Itt, ha nem vagy minimum egy naturál max közeli formában, ásd el magad, de sokszor még ez is kevésnek bizonyul. Ha meg Nem nagyon van mit kritizálni a formán, koxos köcsög vagy. Frusztrált senkihaziak, anonimitás mögé bújva fikaztok mindent és mindenkit. Kérdező, jó úton haladsz, de nagyon még ne akarj beszáradni. Ha már úgy érzed, nagyon sok a zsir, dobj le egy kis zsírt, és folytasd tovább a tomegelest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!