Miért akkora sztár itt mindenkinek, meg követendő példakép Kathi Béla?
Meg Bereczki krisztián, kökény béla, tóth dani stb...
A gyúráson, zabáláson, tűszúráson kívüli mit csinálnak, amitől annyira motiválóak?
Érdekes, minden 2. válasz a legtöbb helyen Béla 148 kg 50 éves, meg hasonló dolgok, kökény milyen izmos, bereczki a csodafizikum.
Ezek az emberek semmivel nem többet nálunk, annyi, hogy 3x annyit zabálnak meg napi fél kg koxot betolnak. Szerintem ez nem érdemel példaképnek elismerést .
Na megint egy egyszerű felfogású megmondóember😂
Zabálással, edzéssel meg tűszurkálással több pénzt összeszedtek az életben, mint te munkával meg tanulással(bár egy tanult embernek ennél szélesebb a látóköre) valaha fogsz.
Nem ezek miatt lehetnek példaképek, hanem mert elérték az álmukat. Az emberek nagy része meg sem közelíti azokat a célokat, álmokat, amiket huszonévesen kitűz. Te elérted bármi célod az életben azon kívül, hogy túléld a napot? Ha igen, akkor semmivel nem többek nálad. Ha nem, akkor meg gondolkozz el az életeden, és változtass amíg nem késő. Mondjuk kezdd azzal, hogy ne mások életét piszkáld (akiket ráadásul egyáltalán nem ismersz), hanem a sajátodban tegyél rendet.
Ők nem szúrták magukat, meg nem is kokszoltak. Azért arra a szintre eljutni nem könnyű. Van benne munka, diéta meg önmegtartóztatás stb.
Szubjektíve nekem nem tetszik az a testalkat. Szerintem nem is egészséges, és többe nézek sportolás szintjén egy boxolót, vagy egy atlétát. Ellenben nem rossz emberek, de nekem sem peldaképek. Sokaknak viszont talán igen, amivel nem értem mi is a baj.
Nem Tom te hol élsz bmeg!Az első világháború előttről csöppenté ide?
Mutass már egy versenysportolót ,aki nem doppingol, koxol vagy szed feljesítményfokozókat!!
Te tényleg ennyire setét vagy?Komolyan azt hiszed hogy Bolt meg többiek,a kerékpárosok,nehézatléták,boxolók,úszók és kb mindenki a müzlitől meg a tojásrántottától döntögetnek állandóan világcsúcsokat?
Pff...
Az. Baj hogy te nemhogy testépítésről nem tudsz semmit,de sztem semmiféle sport közelébe se voltál max a 45 perces tesiórán,mikor kidobócskáztál.
meg mikor a tv előtt sörözve szurkoltál a fradinak..ennyike a sportmultad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!