Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért akkora sztár itt mindenk...

Miért akkora sztár itt mindenkinek, meg követendő példakép Kathi Béla?

Figyelt kérdés

Meg Bereczki krisztián, kökény béla, tóth dani stb...

A gyúráson, zabáláson, tűszúráson kívüli mit csinálnak, amitől annyira motiválóak?

2022. febr. 6. 16:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Érdekes, minden 2. válasz a legtöbb helyen Béla 148 kg 50 éves, meg hasonló dolgok, kökény milyen izmos, bereczki a csodafizikum.

Ezek az emberek semmivel nem többet nálunk, annyi, hogy 3x annyit zabálnak meg napi fél kg koxot betolnak. Szerintem ez nem érdemel példaképnek elismerést .

2022. febr. 7. 07:00
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

Na megint egy egyszerű felfogású megmondóember😂

Zabálással, edzéssel meg tűszurkálással több pénzt összeszedtek az életben, mint te munkával meg tanulással(bár egy tanult embernek ennél szélesebb a látóköre) valaha fogsz.

Nem ezek miatt lehetnek példaképek, hanem mert elérték az álmukat. Az emberek nagy része meg sem közelíti azokat a célokat, álmokat, amiket huszonévesen kitűz. Te elérted bármi célod az életben azon kívül, hogy túléld a napot? Ha igen, akkor semmivel nem többek nálad. Ha nem, akkor meg gondolkozz el az életeden, és változtass amíg nem késő. Mondjuk kezdd azzal, hogy ne mások életét piszkáld (akiket ráadásul egyáltalán nem ismersz), hanem a sajátodban tegyél rendet.

2022. febr. 7. 16:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Béla lepofozta és kizavarta a kérdezőt.
2022. febr. 8. 09:11
 14/21 A kérdező kommentje:
Válaszoltam rá, csak kedves kos jelentette a modiknak, és törölték a kommentet :))
2022. febr. 8. 09:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Hiaba zabal meg koxol vki nem lesz belole Bela 😀 Akkor talan a tobbi koxosnak is hasonlo eredmenyei lennenek nem? Ha egyaltalan tudod miket ertek el. Azert eleg szepen osszeszedtek magukat uzletileg is miutan elertek testepitesbe amit kb csak lehet. Egy csoro gyereknek aki imad edzeni siman lehet jo peldakep
2022. febr. 8. 13:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek pumpás gabi a példaképe!
2022. febr. 8. 14:08
 17/21 anonim ***** válasza:
#14 most néztem meg azóta előszőr, nem jelentettem semmit, írd meg nyugodtan priviben
2022. febr. 8. 14:23
 18/21 anonim válasza:
Okos ember vagy te is... tuszuras gyuras zabalas joeg hulye a kerdes is ki akkor a pelda kep aki a egy pattogo labdat kovet 90 percen at es ezert felrug 10 embert ebbol lesz milliomks ez a peldakep? Baromsag az egesz kerdes ahogy van
2022. nov. 9. 06:11
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Ők nem szúrták magukat, meg nem is kokszoltak. Azért arra a szintre eljutni nem könnyű. Van benne munka, diéta meg önmegtartóztatás stb.

Szubjektíve nekem nem tetszik az a testalkat. Szerintem nem is egészséges, és többe nézek sportolás szintjén egy boxolót, vagy egy atlétát. Ellenben nem rossz emberek, de nekem sem peldaképek. Sokaknak viszont talán igen, amivel nem értem mi is a baj.

2023. júl. 18. 22:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem Tom te hol élsz bmeg!Az első világháború előttről csöppenté ide?

Mutass már egy versenysportolót ,aki nem doppingol, koxol vagy szed feljesítményfokozókat!!

Te tényleg ennyire setét vagy?Komolyan azt hiszed hogy Bolt meg többiek,a kerékpárosok,nehézatléták,boxolók,úszók és kb mindenki a müzlitől meg a tojásrántottától döntögetnek állandóan világcsúcsokat?

Pff...

Az. Baj hogy te nemhogy testépítésről nem tudsz semmit,de sztem semmiféle sport közelébe se voltál max a 45 perces tesiórán,mikor kidobócskáztál.

meg mikor a tv előtt sörözve szurkoltál a fradinak..ennyike a sportmultad.

2023. júl. 19. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!