Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért néznek fel az emberek...

Miért néznek fel az emberek Zyzz-re, meg tartják őt példaképnek? pl pumped gabó, meg a fiatalok nagy része

Figyelt kérdés
Én is edzek, és nem vagyok kis darab, tehát nem irigykedek, de szerintem semmi olyan tulajdonsága nem volt a srácnak ami miatt példaképként lehetne rá tekinteni, egy drogos, heroinos fiatal volt, aki még kokszolt is tizenévesen, ahhoz képest meg elég szarul nézett ki, ennek meg is lett a következménye. Ennek ellenére csomóan istenítik meg ilyenek.. fiatalok is. Nem vagyok boomer csak nem értem, most én inkább egy colemant istenitek mint egy drogos partiállatot

2022. jan. 30. 00:17
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Hagyd már abba
2022. jan. 30. 00:19
 2/8 A kérdező kommentje:
??
2022. jan. 30. 00:20
 3/8 BöhömÁkos ***** válasza:
56%
Ki néz fel rá? 10 év halott amúgy. Akik ma kezdik az edzést jóformán nem is ismerik már
2022. jan. 30. 08:34
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Honnan szedsz elő, ilyen tök nímand személyeket?
2022. jan. 30. 13:16
 5/8 A kérdező kommentje:
3# azért ez nem teljesen igy van. Nezz fel barmelyik kozossegi mediara, az osszes fiatalnak o a peldakepe
2022. jan. 30. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Jobb lenne ha a szülők lennének a példaképek!Az ám a tökösség mikor felnevelsz pár gyereket,eltartasz egy családot,akkor is ha hullafáradtan mész maszekolni.

Ha gondoskodsz a szeretteidről amikor bajban vannak,betegek,egyeb gondjaik vannak.Mikor ott vagy a ballagáson.Amikor befizeted az utolsó pénzedből a koleszt.

Amikor támogatod a lakasvasárlasban.

házvasárlásban.

Na ez legyen a peldakép.

Ehhez képest miről beszélünk?Valami örmeny vagy arab ,mindegy szarmazású kis pecsesről,aki beszedett néhány kúra szert meg tancikált a téren,mint egy kis b.zi??Ez a példakép?Ez az eletcél?

2022. febr. 1. 18:09
 7/8 Magyar László Patrik válasza:

A válaszadókból kimerem nézni hogy megkeseredett emberek akik soha semmit nem értek el az életben akik másokat hibáztatnak a saját gyengeségük miatt ezért másokról is így beszélnek hogy ne tünjenek annyira szar embernek.

A kérdésre a válasz viszont, a személyiségével lett népszerű mert nagyon jól tudta kezelni a trollokat akik támadták őt a fizikuma miatt.

Részletesebben ez a videó tud segíteni. https://www.youtube.com/watch?v=yDqk6KJVyP8&t=124s

2022. febr. 3. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Még halála előtt "felfedeztem" (kb 2010) ezt a Zyzz jelenséget.

Azért néznek fel rá sokan, mert ő volt az első olyan gyúrós (direkt nem testépítőt írok) influenszer aki az interneten direkt a fiatalokat célozta meg, illetve azt tegyük hozzá, hogy halál után kapott csak óriási hírnevet.

Előtte is voltak ilyen nevek: pl Greg Plit, Lazar Angelov.

A másik dolog, hogy Zyzz tipikusan azok példaképe, akik kevésbé voltak népszerűek, elnyomták őket iskolában, kockák voltak stb (ő ugyan ez volt, állítása szerint) és egyszer csak kigyúrta magát, erről kismillió a videót készített, és halála után még jobban nyomták a rajongói, persze hogy népszerű lett.

Maximum a mentalitása miatt lehet példakép, a többiben ku.rvára nem kéne követni, pl: eszetlen szteroid használatot kombinálni drogokkal, ott hagyni az egyetemet...

Ugyan ez Pumped Gabó is, csak low budget magyar verzióban.

1-2 évig nekem is tetszett anno ez az egész, utána ráuntam, meg bizonyos kor felett ezt már cikinek érzi az ember.

Alapjáraton nincs ezzel semmi baj, akkor kezd probléma lenni, amikor átcsap az egész egy egészségtelen életmódba.

2022. máj. 10. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!