Van korreláció a péniszméret és a kigyúrtsági szint között?
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 16:03
1/12 anonim válasza:
szerintem fordított arányosság. :)
2/12 anonim válasza:
Attól, hogy gyúrsz nem lesz kisebb. Sőt, ha előtte "nagy mackó" voltál és lefogytál, akkor most legalább nem csak a tükörben látod a kukackapitányt. Max merevedési gondot okozhat a sok szer és azért tűnhet kisebbnek a péniszük, mert nekik a combjuk akkora, mint egy átlag embernek a dereka.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, én annyira nem vagyok kigyúrva, de amióta edzek és szedtem fel izmot, nem nőtt a brokkantyú, pont ugyanakkora maradt, szóval én arra tippelnék, hogy nincs. Persze ez csak egyedi eset, a kérdés további, nagyobb elemszám mellett elvégzett vizsgálatokat indokol.
4/12 A kérdező kommentje:
és ha valaki növizik?
2022. febr. 4. 17:00
5/12 anonim válasza:
A méret pubertáns korban fixálódik, nem fog összemenni meg megnőni sem.
8/12 anonim válasza:
azert a testépitök mikor tangában pozolnak a szinpadon,elég satnya a golyo es a dako is....
9/12 anonim válasza:
A dako nem megy ossze. Valszeg mindig akkora volt. Meg lehet ver es vagy 3x akkor akcioba. Sot am kura kozbe inkabb nagyobb a tobb vertol. A golyok kura kozbe osszemehetnek kicsit mert nem termel tesztot mig kapja kivulrol, de az helyreall utanna.
10/12 A kérdező kommentje:
Koxolás közben változik a sperma mennyisége amúgy?
2022. febr. 5. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!