Mennyi koffeintől lehet bajom?
Figyelt kérdés
Edzés előtti pörgetőből kicsit többet ittam, mert ma vettem új fajtát és nem találtam benne a kanalat. Szóval kbra öntöttem annyit, mint az előző fajtából, de utána meglett a kanál és láttam, hogy kb fele akkora sincs egy adag black blood mint egy adag nitrox kanál méretből kiindulva 😅 ez kb 6 órája volt. Edzettem 4 órát, mostmár itthon vagyok de kicsit bebeszéltem magamnak, mivan ha túl sokat ittam és éjjel megáll a szívem vagy valami 😅😅😅 nem hinném, hogy600 milligrammnál több lett volna. Mármint a koffein. Talán 700. Tippre. Szóval hány miligramm az, ami egy egészséges fiatal szervezetet haza tudna vágni?2022. febr. 3. 19:42
11/13 anonim válasza:
Egyszer nem lesz tőle bajod,700 mg azért nem kevés de bőven nem az a kategória amitől óriási bajod lenne ha nem vagy nagyon érzékeny.Ne stresszelj rajta mert ha bebeszéled magadnak hogy itt a világ vége akkor nagyobb eséllyel lesz úgy,lefogadom ha beleszrnál akkor nem is éreznéd magad annyira rosszul
13/13 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne
2022. febr. 4. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!