Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi koffeintől lehet bajom?

Mennyi koffeintől lehet bajom?

Figyelt kérdés
Edzés előtti pörgetőből kicsit többet ittam, mert ma vettem új fajtát és nem találtam benne a kanalat. Szóval kbra öntöttem annyit, mint az előző fajtából, de utána meglett a kanál és láttam, hogy kb fele akkora sincs egy adag black blood mint egy adag nitrox kanál méretből kiindulva 😅 ez kb 6 órája volt. Edzettem 4 órát, mostmár itthon vagyok de kicsit bebeszéltem magamnak, mivan ha túl sokat ittam és éjjel megáll a szívem vagy valami 😅😅😅 nem hinném, hogy600 milligrammnál több lett volna. Mármint a koffein. Talán 700. Tippre. Szóval hány miligramm az, ami egy egészséges fiatal szervezetet haza tudna vágni?
2022. febr. 3. 19:42
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ha már hülye voltam és megvettem egy ilyet megint, mostantól odafigyelek és nagyon minimálisat fogok csak inni. De mondjuk ha problémát okozna ez, gondolom már a konditeremben összeestem volna nem?
2022. febr. 3. 19:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Bal bicepszem egy ponton fáj. Mintha görcsölne. Mondjuk rengeteget bicepszeztem.
2022. febr. 3. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Egy adag normál feketekávéban kb. 50 mg koffein van. Nagyobb adagok agyvérzéshez (stroke) vezető magas vérnyomást eredményezhetnek.
2022. febr. 3. 19:52
 4/13 A kérdező kommentje:
De mennyi idő után? Eltelt lassan 7 óra hogy megittam és nem is egyszerre hanem fokozatosan ittam. Kicsit több, mint egy adag black bloodot ittam. Már egy csomó idő eltelt. Egy 50 éves ismerősöm lent kondiban, minden edzés előtt megiszik 800-1000 mgnyi black bloodot. Na neki nme tudom hogy nincs szívrohama de elvan. Most én véletlenül kicsit többet ittam csak nem lesz bajom nem?
2022. febr. 3. 19:56
 5/13 A kérdező kommentje:
Az a baj már bebeszélem magamnak hogy meghalok aztán ezen stresszelek. Hülye hipohonder vagyok 😂
2022. febr. 3. 20:08
 6/13 A kérdező kommentje:
80at ver percenként a szívem az előző mérés alapján. Mindjárt újramérem.
2022. febr. 3. 20:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Nah. Most kiöntöttem kíváncsiságból egy normál adagnyi black bloodot, és nem öntöttem sokkal többet délután az üvegbe, ha egyáltalán több lett. Szóval 400 mg koffein körül ittam ami a normál adag ennél a cuccnál. Most megnyugodtam kicsit.
2022. febr. 3. 20:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Közben a pulzusom is lement 36ra. Fél perces mérés persze
2022. febr. 3. 20:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Nemlesz tole bajod.. en sokszor duplat ittam, volt h napalm is ment melle.
2022. febr. 3. 20:59
 10/13 A kérdező kommentje:
Jah. Csak kicsit fosul érzem magam amióta hazaértem. De ja már kezdek jobban lenni. Reméljük nem áll meg a szívem haha. Amúgy kemény hogy ennyit tolsz
2022. febr. 3. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!