Edző kesztyű nélkül elmenni súlyzós edzésre?
Figyelt kérdés
Mennyire nem ajánlott? 😅2022. jan. 28. 15:02
1/9 anonim válasza:
Fokozott balesetveszély nélkül edzeni? Eléggé ajánlott
2/9 anonim válasza:
széttudja b.szni a tenyereden a bőrt. Nem kellemes utána dolgozni.
Sok teremben ki van rakva szivacs, én azt szoktam használni
3/9 anonim válasza:
Ha már hozzáedződött a kezed, akkor szerintem mindegy. Nekem nem kell kesztyű meg szivacs a felhúzáshoz és a húzódzkodáshoz sem (bőrkeményedés miatt). Ha nem akarsz bőrkeményedést, akkor használj kesztyűt/szivacsot.
4/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ha a finom kis budai kezecskéimmel ki tudom nyomni a 165 kilót, meg tudok húzódzkodni plusz súllyal 4x10-et, akkor neked is menni fog egy kis maszatolás a teremben kesztyű nélkül, hidd el. Ha az erőemelő/súlyemelő versenyzők is kibírják kesztyű nélkül, akkor te is ki fogod.
5/9 anonim válasza:
18 éve edzek, de még az életben nem használtam kesztyűt.
6/9 A kérdező kommentje:
Ok ok. Akik már több éve edzenek azoknak gondolom rá állt a kezük.
Én viszont meg fiatal nő vagyok, finom kezekkel 😂 szóval köszönöm a szivacsos infot.
2022. jan. 28. 17:12
7/9 anonim válasza:
Kezdhetted vna azzal h csaj vagy 😀 Sok kondiba lehet venni am meg sok kozelebe van gyurmabolt. En sose hordtam de a csajomnak enis vettem 😀
8/9 anonim válasza:
Nőknek szinte kötelező.
Férfiaknál altaban nagy súly esetén
9/9 anonim válasza:
90Kg vagyok, nekem nagyon nyomja a kezet pl tolozkodás, huzodzkodas esetén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!