A kesztyű segít?
A kesztyű jó megoldás lehet.
Bár én alapból nem szetetem. Csak nagy súlynál pl. felhúzásnál használok. Valahogy biztosabb a fogásom kesztyű nélkül.
A csajok szerint pedig szexi az érdes ✋. (Legalábbis én ezt tapasztaltam.) Csak a harisnyára figyelj, könnyen felszaladhat a szál :D.
Én úgy tapasztalom, hogy a kesztyűben is lesznek bőrkeményedések. Én nem igazán használok, mert street workout-nál inkább akadályoz. Izzad is benne a kezem, meg csúszkál és gyűrődik.
Én akkor szoktam hordani, ha véletlenül megsérül, vagy felszakad a bőr a kezemen. Ilyen esetben tényleg hasznos, de bőrkeményedések így is lesznek.
Érdemes reszelgetni, kenegetni, de valamilyen szinten mindig vastagabb lesz a bőr a terhelés miatt. Amúgy én is úgy tapasztalom hogy nem nagyon zavar senkit. Ha felszakad az elég kellemetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!