Ez a kishölgy fitneszmodell vagy bodybuilder?
2022. jan. 19. 16:44
A kérdező szavazást indított:
Fitnesz
Bodybuilder
22 szavazat
1/7 anonim válasza:
Ezt a csajt ismerem régebbről.Akkor még nem ilyen izmos.Ez inkább az utóbbi évek termése rajta.
2/7 anonim válasza:
Sokmindent lehet mondani erre a nőre, de azt hogy kishölgy, a legkevésbé sem.
3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó! Negatív kicsengésű volt?
2022. jan. 19. 18:48
4/7 anonim válasza:
Igen. Ez nekem már sok, nem szeretem az ilyen izmos nőket. A helyzetet pedig végképp lerontja ez az oldalt felnyírt frizura. Előbb mondanám rá, hogy egy ork a Gyűrűk urából, mint hogy kishölgy.
5/7 anonim válasza:
Megnéztem a képeit. Ha a kategóriákat nézzük akkor talán fitness forma. De ha azokat a versenyzőket megnézem ők viszont izmosabbak. A testépítők meg aztán pláne. Legutóbb egy itteni versenyen döbbenetes volt látni, hogy minden kategóriában egyre izmosabbak. Az évek során ez sokat változik és nyilván az is hogy mi az elvárás.
6/7 anonim válasza:
Nem ertem miert koxolnak a nok.. ez mar nem fitness
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!