Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi történhetett a combhajlítóm...

Mi történhetett a combhajlítómmal?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapig nem tudtam lábra edzeni/nyújtani. Ma guggoltam párat, de utána úgy éreztem mintha szét akarna szakadni...

Erőben kb semmit nem vesztettem, mert már a régi munkasúllyom közelében jártam, de nem akartam kockáztatni. Szóval arra gondoltam csak nagyon bemeveredett és azért van ez. Olyan mintha nagyon meghúztam volna( már kb a fele súlynál is éreztem de azthittem elmúlik). Szóval inkább abbahagytam az egészet és nyújtottam vagy 30 percet. Szerintetek mi lehetett ? Most alig bírok mozogni miatta 😅

2022. jan. 19. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
2 hónap kihagyás után fokozatosan kellene terhelni a testedet és nem egyből a megszokott súlyok közelébe menni. Nyilván túleröltetted.
2022. jan. 19. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Bármi lehet. Lehet, hogy meg van sérülve az izom. Az is lehet, hogy az ínakkal van valami gyulladásos probléma. Akkor járnál a legjobban, ha elmennél egy reumatológushoz vagy egy gyógytornászhoz, mert ha sokat játszol a tűzzel, akkor még nagyobb sérülésed is lehet a dologból (pl. szakadás), amivel nem csak a guggolásodat kockáztatod, hanem mondjuk a sétálásodat bot nélkül. Gondolom ezt nem akarod.

Én két hónapot biztos nem vártam volna amúgy se. Nekem ha 2-3 hétig nem múlik el valami, akkor megyek is szakemberhez. Szeretnék még versenyezni a következő években, úgyhogy nincs kedvem ilyen fiatalon komoly sérülést szerezni. Neked is ajánlom ezt a hozzáállást.

Valószínűleg olyan nagy baj nem lesz nálad, csak valami krónikus makacs szar, de remélem azért egy kicsit rádijesztettem és elmész vele szakihoz.

2022. jan. 19. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Vigyáz le ne szakadjon
2022. jan. 19. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!