Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehetne "jó testem"?

Hogyan lehetne "jó testem"?

Figyelt kérdés

Eddig 105 kiló voltam és kb. 179 centi, de előző évben biciklizéssel és kalória számolással fogytam sokat, jelenleg 76 kiló vagyok, a testzsírszázalékom kb. 21%.

Viszont még mindig nem vagyok elégedett, mert még bőven van miből fogyni, és az izom is elég kevés rajtam.

Csak simán egy esztétikus, kidolgozott testet szeretnék alacsony testzsírszázalékkal, és nem feltétlenül akarok túl sok izmot mint egy testépítő, csak látszódjon hogy edzek.

[link] Kb olyasmit akarok mint ez, ez mennyi idő alatt érhető el onnan ahol most vagyok, és mennyire nehezen?

2022. jan. 19. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Egy képpel könnyebb lenne megmondani, látva a mostani formádat. Így elsőre 2 évet mondanék, mert először fel kell szedned ezt az izomtömeget és utána lediétázni. Nyilván sok mindentől függ ez, genetika, edzésmódszer, étkezés stb, ha mindent szigorúan betartasz, akkor 1,5 év is elég lehet, de full kezdőként naturálban ennél rövidebb idő alatt nem lesz ilyen formád.
2022. jan. 19. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Tömegelj, hogy legyen rajtad több izomtömeg és utána szálkásíts le.

De ez a test nem nagy durranás. Vékony.

2022. jan. 19. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
tömegeléssel és a végén kemény szálkásító diétával. de igazából indekinek kockahasa van a zsír alatt
2022. jan. 19. 14:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Ahh :( Egyszerre nem lehetne fogyni és izmot építeni? Ha például egy nap sok fehérjét viszek be és edzek, másnap meg keveset eszek és mondjuk 2 órát biciklizek. Vagy ez így egyszerre nem működne?
2022. jan. 19. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem. Esetleg egy ideig fejlődsz ettől de elég lassan és eredménytelenül.

De ha már a kívánt szintet elérted ezekkel amiket leírtál fel tudod tartani a formát jó kaja mellett.

2022. jan. 19. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

A kép maga amit mutattál az olyan 1-1.5 év minőségi edzés+étkezéssel elérhető.

Mindenki attól fél valamiért hogy "nagy" lesz de a valóság az hogy a legtöbb esetbe azok akik ekkorák azok vagy 5+ éve edzenek heti 4-5x, vagy valamin vannak.

Fogyni én még nem fogynék, inkább tartsad a súlyodat amíg lejjebb nem megy a testzsír % od egy picit, utánna pedig enyhe kalória + ban lennék(olyan havi 0.5-1kg + ra jöjjön ki a dolog).

Kardioval vigyázz ha túlzásba viszed és túl nagy deficitbe vagy akkor nem fognak az izmaid fejlődni, persze ez nem azt jelenti h ne kardiozz, csak figyelj oda, hogy rendesen egyél mellette.

2022. jan. 19. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi, véletlen nem leszel túl nagy.
2022. jan. 19. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
Azért az edzőterembe járók 90%-a nem olyan, mint a srác a képen, hanem rosszabb. (Plusz rólad is kéne egy kép).
2022. dec. 3. 05:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!