A rizs- és borsófehérje keverékek valóban lefedik a teljes aminosav profilt?
Ezt elkerülném.
Engem ez szimplán a biológia felől érdekel.
Húsimadó vagyok,nem célom vega lenni, de érdekel ennek a biológiája.
Nem tudom mert meg se nézem.Ennek semmi jelentősége nincs.
Ez a rizsfeherje vs tejfehérje meg vs marhafehérje összetétele meg aminosavprofilvizsgálata azért vicces,mert arról az aprócska tényről feledkeznek meg,hogy te nem csak rizsfehérjet,vagy nem csak borsófeherjet zabálsz aznap,hanem a rendes kajádat főleg, ami kb 70-80% a a feherjebevitelednek. Ezzel csak pótolnád.Ha kell!!!Mert az sem biztos hogy kell!!
Nomarmost abban a 70-80% ban a rendes kajadban éppenseggel benne lesz az x aminosav,meg minden,ami kell, ami a borsófeherjeben nem lesz.
De tegyük fel hogy véletlenül aznap nem lesz benne egyikben sem.Aznap nem jutottal az x aminosavhoz,csak a másnapi kajadban lesz benne!!Hú akkor most mi lesz??
Semmi.
#6 Ez akkor igaz ha mindenevő vagy, mivel a húsok, tejtermékek, tojás és társaiban kb olyan arányban vannak alapból jelen az aminosavak ami a szervezetednek kell.
Ha vegán vagy akkor már figyelned kell hogy milyen zöldségben milyen típusú aminosavak vannak, mert ellenben a nem zöldségekkel ebben a szükséges proteineknek csak egy része van meg. Ez kicsit olyan mint a téglafal építése, kell hozzá tégla meg habarcs, ha nincs meg az egyik nem lesz téglafalad hiába van a másikból 2x annyi.
7#
Ez pont itt igaz, mert a kérdező leírta hogy nem vega!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!