Már évek óta van nekem ez a bipoláris zavarom sajnos. Hobbiként el szeretnék kezdeni foglalkozni a testépítéssel,ez így mehetne nekem is vagy inkább keressék más sportot?
Figyelt kérdés
Igen meg tetszett,motivál ez az egész meg szeretnêk én is jól kinézni,de nem tudom lehet e bármi féle negatív hatással a betegségekre vagy hogy gyógyszereket kell szednem?2022. jan. 17. 21:24
1/5 anonim válasza:
Hát a különböző ampullás magnéziumkészítmények nem hiszem hogy hosszútávon jót tennének.
2/5 anonim válasza:
Reális célokkal megéri elkezdeni a kondizást, viszont tényleg legyél képben. Még most az elején nézz körül és tudd meg, hogy nagyjából milyen formákat lehet elérni naturálban egy átlag genetikával, ugyanis ha Dwayne Johnsonná akarsz válni és 3 év után tudod meg, hogy az szerek nélkül nem lesz megoldható, az gondolo nem fog jót tenni a mentális betegségednek.
Legyen elérhető célkitűzéseid és vágj bele a tanulásba, aztán mehet a kondi.
3/5 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz amiket szedek,amiket a doki írt fel nekem?
Amúgy ő maga mondta nekem hogy nem a leg egészségesebb,de az sem az ha kezeletlenül szenvedek
2022. jan. 17. 21:40
4/5 anonim válasza:
Testépítés mindenképp jó hobbi szerintem, csak kell hozzá minimális háttértudás. Akkor van gond amikor jönnek ide kérdezni, hogy megy naponta 4x25 fekvőtámsz, megy a fehérjepor, hol a hulk kinézet? lol.
5/5 anonim válasza:
Hat sztem majd kiderul ha elkezdted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!