Olcsó laktóz mentes tömegnövelős diéta miből áll ?
Elkezdtem kondíciók terembe járni tömeget növelni.Aprilis-májusra a cél legalább 10kiló plusz! Ismerem az részes tervet,a pihenésem is rendben van!
Viszont az étkezéssel nem igazán vagyok tisztában.
Szeretnék egy laktóz mentes tömegnövelős étrendet.
A reggeli,az ebéd és a vacsora része érdekelne legjobban.
Amit érdemes tudni rólam.
23eves 175cm magas és 67kilos férfi vagyok. Sajnos rettentően gyors az anyagcserém!
Válaszokat előre is köszönöm!
Akkar privatban sem zavartok! :)
Figyelj jól esne egy kis segítség kezdő ként.
Nem tudom komolyan gondoltad e ezt a kommented ha igen megköszönném neked! De mivel a munkám nem enged napi 5-6kiadós étkezésnél többet így maradok a a jelenlegi kérdéseknél!
Délelőtt egy alma egy banánnal
Délután is egy alma banán plusz valami rágcsálnivaló.
Leírom az én múlt szombati tömegnővelő étkezésem, talán tud segíteni. Vacsorát uzsonnát, leszámítva laktózmentes.
Reggeli: Kolbászos, hagymás, erőspaprikás tojásrántotta kenyérrel.
Tízórai: Pirítós kenyér mogyoróvajjal, ananász
Ebéd: Sertéscom durumtésztával, édes-savanyú szósszal, savanyú káposzta
Uzsonna: Fehérjés zabkása (én tejsavóval ettem, de tehetsz bele vegan fehérjét is), alma
Vacsora: Kefír, csirkemell sonka, trapistasajt, puffasztott rízs, uborka, paradicsom. Itt a kefírt kihagyod, a sajtot meg kicseréled laktózmentes sajtra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!