Otthonra erőkeretet honnan érdemes beszerezni?
mi az az internet? itt falun csak postagalamb van.
De igen tudtam hogy sportfelszerelést sportboltban árulnak. konkrét boltot/márkát szerettem volna hogy ajánljon valaki
erről a boltról tud valaki valamit? mennyire megbízható?
Falun vagy?Én biztosan nem vennék!
Nehezen képzelem hogy nincs hegesztő ismerősöd.Meg lehet csinálni.Veszel vasat,csigákat kőtelet.vagy használsz pallókat,gerendát és össze lehet ütni egy ilyet.
Nem lesz fixemfasom feliratos kondigép az igaz.De hogy stabilabb ha jol van összerakva az tuti.
Én rendeltem már innen régebben erőkeretet, nem volt probléma vele és a szállítással se. 70 ezres erőkeret volt (PR 1000) típusú, otthoni használatra nekem tökéletesen megfelel.Ez a piros sokkal komolyabbnak néz ki.
Szerintem rendeld meg 140ért a csiga nélküli verziót, aztán mellé veszel csigát ha nagyon kell. Ez a 100 kiló terhelhetőség elég szarul hangzik, mert valamelyik falra szerelhetőnél is 120 kilót írnak. Inkább később keress mellé egy csigás gépet ami nem ilyen gagyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!