Átlagos kar méret?
Figyelt kérdés
Egy átlagos 80-90 kilós normál magasságú 185 cm embernek kb hány cm a bicepsze?
Valamint itt aki gyúrogat, kinek hány cm?
Nekem 36 cm. Vékonyollom, ezért most kezdtem el edzeni. Egy 45 re sikerülne felhozni azzal elégedett lennék. Lehetőleg szálkás 45 ös, szerintem az már elfogadható lenne.
2022. jan. 12. 06:39
11/12 anonim válasza:
Igaz lassan egy éves kérdés, de én is most találtam ide... Szerintem az esztétika a lényeg. Persze támpont a cm, de elsősorban az arányokra figyelj. Én 35 éves vagyok, csak 172 cm, és 64 kg összesen. Szóval hozzád képest valószínűleg sokkal rövidebb a karom, így mást mutatnak arányaiban a cm-ek. Viszonylag alacsony testzsír mellett, most 37 cm a karom. Sokan elfelejtik, hogy a kar 2/3 része a tricepsz. Ami nálam inkább széles. 3 fő részből áll, és ebből 2 mérvadó a centiket tekintve... Viszonyt ezek adják a formát is. Ha valakinek inkább "feszes" jó tónusos, száraz a tricepsze, valószínűleg nem lesz 45-ös karja naturalban... Ha szépen oda figyelsz a mellre, vállra (hátsó vállra is), akkor típustól függően 39-43 között már bőven látványos tud lenni. Ne a cm legyen a cél.
12/12 datruth válasza:
166cm,83kg,tzs kb 22%,24év, 40-es kar.
szerintem egy átlagos emberétől pár centivel nagyobb,de felnőtt gyúrósok között ez az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!