Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Átlagos kar méret?

Átlagos kar méret?

Figyelt kérdés

Egy átlagos 80-90 kilós normál magasságú 185 cm embernek kb hány cm a bicepsze?

Valamint itt aki gyúrogat, kinek hány cm?

Nekem 36 cm. Vékonyollom, ezért most kezdtem el edzeni. Egy 45 re sikerülne felhozni azzal elégedett lennék. Lehetőleg szálkás 45 ös, szerintem az már elfogadható lenne.

2022. jan. 12. 06:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

A 45 el lehet kicsit túloztam. De nem tűnik elérhetetlennek.

Viszont a jobb bicepszem az 8 mm el vékonyabb mint a bal. Ez nagyjából így is fog maradni? Tudom senkinek nem egyforma, de ez bőven szemmel látható különbség. Nem tudom, hogy van e esély arra, hogy egyszer utolérje a balt.

2022. jan. 12. 06:59
 2/12 anonim ***** válasza:

36 ról 45 re?Remélem azért az világos hogy vagy sok évek, vagy akkor se lesz 45 ös karod!

2.Valamennyire mindig lesz gyengebb vagy erősebb oldalad.

Persze nem szemmel láthatóan,mert akkora méretbeli elterest nem lehet latni.De erőben észre fogod venni.Normális jelenség.

2022. jan. 12. 08:48
 3/12 anonim ***** válasza:
8mm különbség szemmel látható? Szerintem még 2 centi se.
2022. jan. 12. 10:51
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Először is átlagos 80- 90 kilós ember... 80 vagy 90? A kettő között 10 kiló van, az rengeteg.. :) Egy 90 kilós ember is lehet atomzsíros és 48-as konyhásnéni kezekkel él, de egy 80 kilós is lehet fullszálka, 45-os kezekkel...

Érdekes, hogy mindenki a bicepszet méregeti, pedig az egyik legkisebb izomcsoport és amatőr szinten az izolált edzése majdnem felesleges, a legtöbb összetett gyakorlatban kap elég stimulációt (úgy olvastam, de egyetértek!)

Én 4 éve edzek, 2 éve komolyabban- de jelentős átmérő változást nem mértem. Jelenleg 180 cm / 72 kg-hoz 38 cm. Amikor feltömegeltem 83 kilóra akkor volt kereken negyvenes- de ahogy visszafogytam, egyből vissza is ment, ellentétben ezzel a váll és mell méret illetve a comb körfogatom minimálisan csökkent csak. Szerintem jórészt adottság kérdése is, de ha Arnoldból indulunk ki, a leggyengébb testrésze a vádlija-combja volt, ezért extrém figyelmet fordított rá és az egyik védjegye lett a melle után... Hát egyél jól, olvassál sokat a témában- rengeteg cikk áll rendelkezésre és próbálkozz több módszerrel. Sok sikert!

2022. jan. 12. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Naturálban nem lesz szálkás 45ös karod soha az életben. 40-42 már nagyon jónak számít.
2022. jan. 13. 07:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Naturálban szalkasan már egy 40-es kar is jó átlag magassággal.
2022. jan. 14. 01:55
 7/12 A kérdező kommentje:
A 40 már jónak számít naturálban? Bocsi de ez nekem hihetetlen. Ezekszerint akinek van 45+ os karja az kb kivételével nélkül mind szúrja magát?
2022. jan. 14. 06:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Hacsak nem nagyon zsíros akkor igen
2022. jan. 14. 06:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Enyém 40-es. (Nem vagyok egy elszántan edző, se leszálkásított valaki, de azért muszáj gyúrnom, mert volt, és lenne max 35 anélkül.) 183 cm vagyok és 90 kg.
2022. jan. 14. 06:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Naturálban is lehetséges, akár egy 50-es kart is összehozni vizesen és zsírosabb. Sok esetben, ilyenkor nincsenek tisztában azzal az emberek, hogy abból valójában mennyi az izom. Volt nekem is 47-es karom behizva, és azt gondoltam, majd leszalkasitva lesz 45-os. Elkezdtem szalkasitas, még közel se voltam száraz, és már csak 42-es volt a karom. Itt vált világossá, hogy szalkasan, valójában csak 40-es lesz az.
2022. jan. 14. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!