A veszprémi egyetemi kondiról, a Brickről, mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Még nem voltam, de kipróbálnám. Milyen felszereltségű? Sokan látogatják?2022. jan. 8. 21:02
1/3 anonim válasza:
Méretéhez képest nagyon jól felszerelt, helyet hagyva funkcionális edzéseknek is.
2/3 anonim válasza:
Jól felszerelt. Főként csak aláirásért jártam.
3/3 anonim válasza:
Viszonylag sokan vannak, de nem mindig. Ha diák vagy, 14:30 előtt menj, mert igaz, hogy 3 után drágul a jegy, de van, hogy előtte is drágábban engednek be.
Egyébként tényleg jól felszerelt, van benne 2 féle futópad, evezőpadok, szobabiciklik, súlyok meg pár gép, amit nem próbáltam ki.
Aláírásért barátokkal látogatni egész jó időtöltés, de egyedül se rossz, ha az ember olyan beállítottságú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!