Tényleg semmi értelme a tömegnövelőnek?
Én nehezen hízó és elég sovány alkat vagyok. Elkezdtem a héten edzeni, viszont egyik haverom aki segített nekem az első héten az edzésbe azt mondta tömegnövelőzzek mert az segíteni fog. Állítása szerint neki is segített.
Meg is rendeltem a tömegnövelőt. (Biotech Muscle Mass)
Azonban a teremben a pultos azt mondta, hogy jó egy hülye voltam, ezek a tömegnövelő porok tulajdonképpen túlárazott szemetek és a fejlődésemben semmit nem fog segíteni.
Azt mondta ha tömeget akarok növelni akkor növelni kell a szilárd tápanyagból származó kalóriabevitelt fokozatosan, eleinte csak +500 kalória, aztán mehet +1000 és ha szükséges akkor ennél is több. De a fehérjeporra való költés az olyan mintha a semmire költenék.
Hány milliószor kell elmondani, hogy az izmok a fehérjétől (+kalóriatöbblettől) nőnek?
Ha már megvetted ne dobd ki, de a szőlőcukor sportolás után sokkal olcsóbb és a legjobb is, ha nagyon kéne valami egyszerűbb plusz kalória, így nem árt. Ezen felül egyél több ch-t, pár szem gyümölcs vagy a pufirizs könnyen lecsúszik, utóbbiban van bőven.
Amúgy ő is részben hülyeséget mondott, mert +500 kalória hirtelen az brutálisan sok egyszerre, 100-150 kalóriánként kell emelni, amíg nem elég.
Mindkettejuknek igaza van. Aki nem tud fozni, mericskelni es elegendo feherjet meg szenhidratot bevinni edzes utan annak tokeletes alternstiva a tomegnovelo. Lehuzod edze sutan es ki van pipalva
Viszont egeszseg szempontjabol pl jobb lenne ha bevagnal egy zacsko szolocukrot meg egy hush dekas turot. Na de (az idiota batyamon kivul) nem hiszem hogy sokan szivesen esznek az oltozoben ulve magaban turot.
Tehat tenyleg mindkettonek igaza van, a tobbi egyén és életmódfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!