Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Újévi sportoláshoz jó lesz a...

Újévi sportoláshoz jó lesz a beta-alanin citrulin -malát táplálékkiegészítő ha fogyni és izmosodni is szeretnék egyszerre?

Figyelt kérdés

Heti 3 nap kardió lenne, futás, bicaj, mellé egy súlyzós edzés.

edzés előtt akarom ezeket meginni.

Akinek van benn tapasztalata, mennyit és mikor éri meg bevenni ezekből a kiegészítőkből?

Edzés után is érdemes hogy regeneráljon?

28L

Két évig zumbáztam, és fittaerobik is ment fél évig.

Ennyi edzettségem van.Étrendet netről néztem.

2022. jan. 3. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Kicsit más unalmasak ezek a kérdések.

Értjük, hogy számodra vicces a fricska amivel a táplálékkiegészítőket célzod meg, ahogy az is hogy vicces csinálsz abból hgy sokan mennyire komolyan veszik ezeket a kiegeket. Azt is értjük, hogy számodra vicces az, hogy ezeknek "komolyabb" neve van.

Csak számunkra meg ge>*i cringe, meg unalmas

köszi,

2022. jan. 3. 12:45
 2/4 A kérdező kommentje:

1-es te miről beszélsz?Miért nem a kérdésre válaszolsz?Szeretnék sportolni, és ahhoz keresek állóképességre kiegészítőt.Az érdekelne kinek melyik jött be a legjobban sporthoz, milyen hatásuk volt az edzésre.

Köszike, de kár volt írnod.

2022. jan. 3. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt törlik a kommentem, én csak leírom, hogy nagyon sajnállak, amiért olyan életed van, amilyen. És örülök, hogy egy szép házam van, egy szép feleségem, egy jó autóm, minőségi ételeket ehetek, eredményes versenyző vagyok, nekem való munkahelyem van, sok barátom van és sajnálom, hogy neked ezek közül egyik sincs meg és itt kell töltened a napjaid jelentős részét, hogy legalább egy kicsit lehess valaki. Sajnálom, de megértelek.

Nyomjad a citrulin-malátot és a béta-alanint, te 28 éves lány. Jó zumbázást kívánok!

2022. jan. 3. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha komoly választ vársz akkor itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/adatmodositas

átállítod arra, hogy látsszon a neved addig jó esélye van annak, hogy troll vagy.

2022. jan. 3. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!