Kellő gyakorlással nekem is sikerül?
Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 20 éves srác vagyok és túlsúlyos 100 kg, 163 cm. Szeretnék megtanulni húzódzkodni. Persze, tudom, hogy az alapoktól kell kezdeni, invertált evezés, stb. Gumiszalagot is szerzek be, hogy könnyítsem a gyakorlatot. Hetente 3x szeretném a húzódzkodást gyakorolni, és 1 napon pedig kosarazom, dobálgatom a labdát. Egy év alatt szeretnék 10-15 húzódzkodást megcsinálni.2022. jan. 3. 09:57
1/3 anonim válasza:
163 cm és 100 kg? Nem írtad el véletlenül?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, alacsony vagyok a koromhoz képest. Meg dagadt is 😀...
2022. jan. 3. 10:11
3/3 anonim válasza:
Először fogyj le.Ekkora tömeget nem egyszerű felhúzni még annak se,aki javarészt izomból van és nem gyakorolta a felhúzást.A sorrend,a felvezetés amúgy jó is lenne.Invert ,gumiszallag ..
De ehhez le kell adni a tömegből,mert külőnben 10 év alatt se sikerül a terved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!