Külső rá nézésre meg lehet állapítani, hogy egy ember szteroidokat szed?
Van egy kollégám, aki kb.. 170 cm magas, de tetőtől talpig izom, mint egy kisebb hegy omlás.
Ő azt állítja, hogy soha nem nyúlt ilyen szerekhez, de én és a többi kolléga ezt már, vitatjuk.
Folyamatosan agresszív a viselkedése, a karján kisebb bőr ki ütések., de több száz vagy ezer. Ez lehet egy mellékhatás vagy nem?
Ismertem a srácot.
Jókat vitáztam vele, mindig felhúztam.
Aztán mikor jobban megismertük egymást elhívtam edzeni is.
Én a koxos vonalat képviseltem már akkor is, ő meg a natúr baromságait tolta állandóan.
13#Miaz hogy még élt?
Mi történt vele?
Olvastam nehány regebbi hsz ét,de én csk később regisztráltam ide,mikor már nem írt.
Ne haragudj az idióta fogalmazásért.
Úgy értem, hogy már nagyon régóta nem aktív itt, lényegében "eltűnt" a nickje. Nagyon nagy kár érte, mert rendkívül színvonalas hozzászólásokat írt, rengeteg tapasztalata volt, nagyon régóta edzett, mindenkinek segített aki órt neki.
Pont az ilyen hozzászólók hiányoznak innen, lényegében az ő (és még néhány régi motoros) eltűnésével "meghalt" ez az egész topic.
Nyugodjon békében montez....
@15 Rákos lett,ő a natural vonalat képviselte nagyon sokáig,aztán egy kúra után jött a baj..
Sose tudjuk meg hogy mi történt volna ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!