Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Külső rá nézésre meg lehet...

Külső rá nézésre meg lehet állapítani, hogy egy ember szteroidokat szed?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám, aki kb.. 170 cm magas, de tetőtől talpig izom, mint egy kisebb hegy omlás.

Ő azt állítja, hogy soha nem nyúlt ilyen szerekhez, de én és a többi kolléga ezt már, vitatjuk.

Folyamatosan agresszív a viselkedése, a karján kisebb bőr ki ütések., de több száz vagy ezer. Ez lehet egy mellékhatás vagy nem?

2021. dec. 19. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Ismertem a srácot.

Jókat vitáztam vele, mindig felhúztam.

Aztán mikor jobban megismertük egymást elhívtam edzeni is.

Én a koxos vonalat képviseltem már akkor is, ő meg a natúr baromságait tolta állandóan.

2021. dec. 20. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja szegény Montez papa, jóban voltunk, még versenyemen is volt abban az időben
2021. dec. 20. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Isten nyugosztalja szegény Montezt, néhányan még emlékszünk rá, akkoriban legalább normálisabb kommentelők és kérdések voltak ezen az egész fórumon, mikor még ő élt és ideírt.
2021. dec. 21. 07:33
 14/19 anonim ***** válasza:

13#Miaz hogy még élt?

Mi történt vele?

Olvastam nehány regebbi hsz ét,de én csk később regisztráltam ide,mikor már nem írt.

2021. dec. 21. 13:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj az idióta fogalmazásért.

Úgy értem, hogy már nagyon régóta nem aktív itt, lényegében "eltűnt" a nickje. Nagyon nagy kár érte, mert rendkívül színvonalas hozzászólásokat írt, rengeteg tapasztalata volt, nagyon régóta edzett, mindenkinek segített aki órt neki.

Pont az ilyen hozzászólók hiányoznak innen, lényegében az ő (és még néhány régi motoros) eltűnésével "meghalt" ez az egész topic.

2021. dec. 21. 13:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi az hogy élt? Hát az hogy azóta meghalt
2021. dec. 21. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Nyugodjon békében montez....

@15 Rákos lett,ő a natural vonalat képviselte nagyon sokáig,aztán egy kúra után jött a baj..

Sose tudjuk meg hogy mi történt volna ha.

2021. dec. 24. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:
nem egy kúra volt az utána neki
2022. dec. 3. 12:30
 19/19 anonim ***** válasza:
amiben meg meghalt nem sok köze van a szteroidoknak
2022. dec. 3. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!