Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Külső rá nézésre meg lehet...

Külső rá nézésre meg lehet állapítani, hogy egy ember szteroidokat szed?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám, aki kb.. 170 cm magas, de tetőtől talpig izom, mint egy kisebb hegy omlás.

Ő azt állítja, hogy soha nem nyúlt ilyen szerekhez, de én és a többi kolléga ezt már, vitatjuk.

Folyamatosan agresszív a viselkedése, a karján kisebb bőr ki ütések., de több száz vagy ezer. Ez lehet egy mellékhatás vagy nem?

2021. dec. 19. 19:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Rám is mondták hogy tuti szedek valami cuccot, mert nem létezik, hogy így fejlődjek. De csak a fehérje ment és odafigyeltem a kajára. Edző terembe nem hülyéskedni jártam be, hanem edzeni.

De ugye a tipikus tünetek nekem is megvoltak, pl a pattanásodás, kiugró erek (mindíg is olyanom volt), extrém izom és erő növekedés. Hiába lehet ráfogni, inkább csak hozzáértő szem mondja meg, hogy tényleg genetikai hiba-e ez vagy valami szteroid használatának mellékhatása. Nekem pl bőröm is kirepedezett. Bár az inkább attól hogy nagyon be durrant olyankor a karom és a tricepsz, bicepsz kombinációnál nem bírta már a bőröm azt a tágulást és sajnos hajlamos vagyok striára.

2021. dec. 19. 19:52
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Csak azon lehet latni aki jolcsinalja.. Sokan koxal is szrok. Van aki meg kox nelkul is jo. Amiket leirtal nem donto bizonyitekok 🤷‍♂️ de ha mondjuk 170cmhez 80kg 6-8%tzsvel es 200al szeriazik akkor biztos az
2021. dec. 19. 20:24
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Tőlem is kerdezték már,hogy milyen okosságokat szedsz?.Amikor mondom,hogy nem szedek semmit,nem szúrok semmit,akkor kacsingatnak meg mosolyognak sejtelmesen.

De már lexarom.Nem érdekel mit hisznek.

Annyit azért tudok,mert olvastam,de láttam is, hogy aki rendesen tolja,azon jóeséllyel egy szakavatott látja.(Persze a strandon Julika vagy Anikó kvára nem tudja ezeket.Aztan van a masik veglet amikor a tejsavót is szteroidnak mondja.Szval az átlagember a két végletből.Halvany gőzük nincs,de ők tudják,vagy kvára nem látják.)

Ilyenek a feltűnően nagy csukja,a szinte egész évben száraz,de tömött,eres izomzat, papírvékony bőr,az a "majdszétdurran" kinézet.

Ezmellett van egy csomó elbaszott forma.Ezzek azok az arcok,akik kedvükre kiválasztanak izomcsoportokat és arra szedik.A multkor a semmi láb meg hát,de mister kar jött ki az áruhazból.Mondhatom kva szép látvány volt.Vissza kellet fognom a röhögést.

Aztán az már edzéstechnikai kérdés,ha látod pldául hogy rengeteg sorozatot csinál,pumpálgat,sűrűn sokat edz(mivel gyorsan regenerálódik),túl gyorsan fejlődik.

Az agresszió is lehet velejárója.

A pattanás az lehet tejalergia is.Sokszor nekem is van.Ez nem feltétlen bizonyíték.

2021. dec. 20. 03:14
 4/19 anonim ***** válasza:

Ha jól használja valaki és nem ultraszar a genetikája, akkor meg lehet.

Alacsonyaknál csalóka, sokszor alig van rajtuk tömeg de hegyomlásnak látszanak.

Mellékhatásokból nem feltétlen lehet megmondani, rajtam egy akne sincs, aggresszív sem vagyok és heti 2g+ cucc megy. Inkább amit #3 írt, hogy állandó teltség, kerekség, brutális eresség, látványos bedurranás.

2021. dec. 20. 09:25
 5/19 anonim ***** válasza:
Koxos
2021. dec. 20. 11:07
 6/19 anonim ***** válasza:
20%

Kosfos!

Fiacskám ha te heti 2g cuccot tolnál, nem itt osztanád az észt.

Jó lesz az reggeli kakaónak is amit tolsz, amit anyud megvesz mindig iskolába mielőtt mész, azt elszürcsölgeted.

2021. dec. 20. 15:51
 7/19 anonim ***** válasza:
60%

Te már csak tudod, ha már ennyire értesz hozzá, mint látszik :) heti 2g hobbikondisnál komolyabb szinten kb semmi, mondjuk valószínűleg már naturálban is komolyabb tömeg volt rajtam mint rajtad valaha lesz😂

Igaz kicsit kerekítettem, nincs meg a heti 2g, csak 1900mg (1000 t ena, 900 deca).

2021. dec. 20. 15:59
 8/19 anonim ***** válasza:

Használ még valaki enát?

Én vizes suspenziót használok, az olyat üt, hogy a villanyoszlopokat kézzel megtekerem ha beállok tőle.

Boldit,trenit ráküldök,vagy egy kis drostit, azt hagy menjen az edzés.

Ha nem kamillázol jó ha ennek a számnak a fele, vagy harmada benne van az itthoni cuccukban.

2021. dec. 20. 16:02
 9/19 anonim ***** válasza:

Kb mindenki, amikor éppen nem propit akar.

Ja csak ha elakad a tűben a kristály leszop○d magad mire beadod😂 trent és drostát 3 hete hagytam el✌ boldi meg erezettségen kívül szarra sem jó

A tesztó 80-90%-ban benne van, azt laborból tudom, a decát pedig senki nem tudhatja biztosan mennyi van benne, az sem aki beleteszi. Ez az egész világon így van, mivel mindenki Kínából veszi a raw alapanyagot, azt pedig nem tudhatja 100%-ra onnan mit kap. Mindenki belenyúlhat szar szériába, szegény King Lacival is megtörtént, mondjuk ő inkább covidra fogta :)

2021. dec. 20. 16:12
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként nem is fogom sokáig osztani itt az észt, kb 1-2 éve fel sem néztem, csak covidosan unatkozok itthon két edzés között🤫 Montez idejében voltam igazán aktív, de gyanítom az ittlevők 90%-ának fingja sincs ki az
2021. dec. 20. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!