1/7 anonim válasza:
Hat az elegge mulik a genetikan, de naturalon az nem vmi szalkas. 90kg folott sztem mar fedett lennel
2/7 anonim válasza:
Ezt kép nélkül besaccolni sem tudjuk, mivel azt sem tudjuk, hogy ebből kb mennyi az izom, mennyire fedett az illető stb.
3/7 anonim válasza:
Utcso nemigazan erti a kerdest 😅
4/7 anonim válasza:
Szerintem érti, én is egyet értek vele. Lehet valaki 193 centi magas és 100 kg de nem mindegy a zsír és izom aránya. Ismerek 120 kilós 190 cm magas embert aki most versenyre készül szóval nagyon alacsony a tzs%-a.
5/7 anonim válasza:
Igen enis ismerek parat :) De o azt kerdezi h milyen tzsvel tud 100kg lenni 193cmhez. Gondolom naturalon..
6/7 anonim válasza:
Gondolom a legalacsonyabb tzsre kivancsi amit igy ossze lehet hozni
7/7 anonim válasza:
Lehet a tzs 5-6%, de akár 30% is. Elég értelmetlen így a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!