A szójaprotein jó megoldás lehet későbbi hajproblémák megelőzésére?
Eddig azt gondoltam, csak arról van szó, hogy a szója csökkenti a tesztoszterontermelést, így bár jó a hajnak, a konditermi fejlődést nem nagyon segíti.
A cikk viszont arról ír, hogy a szója kifejezetten támadja a hajhagymákban felhalmozódó DHT -t is a tesztoszteron befolyásolása nélkül. Gyakorlatilag egy természetes alternatíva lehet a Finasteride -re.
A szója nem csökkenti a tesztoszteron termelést.
Ha genetikailag hajlamos vagy a hajvesztésre semmi nem fogja megállítani.
2: Az internet tele van sikertörténetekkel. Nekem a leginspirálóbb Mattdominance esete, aki szerintem Trt mellett harcol a kopaszodással. 5 évvel ezelőtt gyakorlatilag alig volt haja, aztán különböző szerekkel megállította a kopaszodást. Végül egy hajbeültetéssel visszajött a 15 éves kori szintre.
(Igazából előbb volt a hajbeültetés, aztán a szerek, amikor tovább terjedet a borzalom)
A hajbe(valojában át)ültetés az egyetlen megoldás.
A fejed tetején lévő hajhagyma érzékeny mindenre is, a tarkódon lévőt kvázi a tűz sem pusztítja el.
A tarkóról szokás átrakni a fej tetejére.
Minden más humbukk vagy ha működik akkor pedig életveszélyes.
A kedvencem az a szer ami 100%ban megállítja a kopaszodást és vissza is fordítja, férfiak esetén. Viszont van egy igen súlyos mellékhatása, már nem a férfira nézve:
Ha beleélvez egy nőbe a nő steril lesz.
A szer hatására olyan anyag kerül az ejakulációba ami a nő összes petesejtjét elpusztítja.
A szert szerencsére betiltották
Nem merült fel benned, hogy ezeket a sikertörténeteket szponzorálják?
Ha valódi alternatíva lenne a hajhullás ellen, akkor nem csak ilyen emberektől hallanad, hanem valódi orvosoktól is a háziorvosodtól a bőrgyógyászodig.
5: A videóban lehet látni a csávó fejét.
"Ha beleélvez egy nőbe a nő steril lesz.
A szer hatására olyan anyag kerül az ejakulációba ami a nő összes petesejtjét elpusztítja.
A szert szerencsére betiltották":
Melyik szerről van szó?
Nekem ennyi nem elég, hogy latni a fejét.
Tudomanyosan igazolt tények kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!