Egy hónap alatt lehet látható eredményt elérni ? ( Hízni szeretnék ,és izmot építeni )
Figyelt kérdés
177cm / 67-68 kiló vagyok 27 éves , 2 hete edzek heti 5 napot. Egy hónap múlva már lehet hogy látható eredményt fogok elérni ha normálisan étkezem?2021. dec. 12. 21:15
11/12 anonim válasza:
Kérdező! Bármennyire is nem tetszik egyesek válasza, 1 hónap a testépítésben nagyon rövid idő. Nem lesz ennyi idő alatt semmi változás, pláne ha full kezdő vagy, az is eltart pár hónapig mire megtanulod a gyakorlatokat helyesen végrehajtani, nem ám még változás is legyen.
12/12 A kérdező kommentje:
Értem igazatok van biztos, én hülye vagyok ehhez mint a segg. Csak puszta kíváncsiságból kérdeztem meg , és nem is testépítő versenyző szintjére gondoltam, tudom hogy az több év munkája ,hanem csak hogy látszik -e valami ha normálisan csinálom, de megértettem hogy nem :) Köszi
2021. dec. 13. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!