Az normális ha ittasan jobban megy az edzés?
Figyelt kérdés
Észrevettem egy ideje ezt már. Általában 2 óvatos duhajt iszok meg 1 tüskével ami általában szilva pálinka.
Jobban tudok fókuszálni, motiváltabb vagyok, és jobban durranok be
2021. dec. 8. 06:57
1/10 anonim válasza:
Igen, a tüzes víz segít téged rögös utadon, testvérem. Idővel növelni kell a mennyiséget, hogy mindig legyen kihívás és új inger. Itt is a progresszió a lényeg!
2/10 anonim válasza:
Én edzés után szoktam általában a fehérjét pálinkához önteni aztán összerázom
Csokis fehérje szilva pálinkával pl elég jó cumó
3/10 anonim válasza:
Csak úgy érzed, hogy jobban megy, mivel alkoholista vagy, nem veszed észre.
4/10 anonim válasza:
Vagy legalábbis ittasan azt hiszed. A valóságban aligha.
5/10 anonim válasza:
Fejezd már be. Szánalmas a trollkodásod
6/10 anonim válasza:
Szerintem, ezt hivjak reszegsegnek. Azt hiszed ilyenkor te vagy a legnagyobb kiraly mindenbe:)
7/10 anonim válasza:
Ha a szilveszteri ivóversenyre edzel, akkor mindenképp jó. De még feljődnöd kell. Több sört, több felest kell innod!
8/10 Senior Séf válasza:
Lehet benne valami. A piától beindul a mellékvese, több kortizolt termel, attól pedig felpörögsz. Csak éppen ezt nem tanácsos minden edzés előtt eljátszani.
9/10 anonim válasza:
Persze, mi is így járunk mulatni a terembe xd
10/10 anonim válasza:
És az idő is gyorsabban telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!