Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha véletlen dupla adag arginin...

Ha véletlen dupla adag arginin tartalmú edzés előtti italprt vettem be,nem lesz bajom tőle?

Figyelt kérdés

Már megittam mikor gondolkodtam hogy dupla adagot raktam bele véletlen.

Most akarok edzeni menni,vagyek be egy relaxáló teakeveréket hogy a nemvárt energizáló hatásokat kicsit ellensúlyozza?

2021. nov. 28. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Az biztos, hogy az agyadban nem fog kárt tenni.
2021. nov. 28. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Nem lesz tőle semmi bajod, emiatt ne aggódj.
2021. nov. 28. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Az ilyenről mindig az jut eszembe amikor Kathi Béláék edzésre készülnek és a Bereczki mondja hogy nem találja az edzés előttiben az adagoló kanalat, amire Kathi Béla:

-Kimérjem neked? Tessék, kimérem neked! (közben beleönti kb a fél doboz port a shakerbe)

2021. nov. 28. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
8%

Vajon Runt a Kingdom Come-ból le tudná győzni a Plague Tale egyik fő antagonistáját, Nicholast?

Mindketten kivételesen képzett harcosok. Runt egy valódi hegyomlás, sokoldalú készségekkel rendelkező banditavezér. Remek kardvívó, emellett ért a tompa, buzogányszerű ütőfegyverekhez is, a mozgása gyors, kiszámíthatatlan.

Sir Nicholas párját ritkító kardforgató (ebben valószínűleg képzettebb, mint Runt), a nehéz páncélzata ellenére nagyon gyorsan, könnyedén mozog, testalkata szintén egy óriáshoz hasonlít, sokoldalúan képzett vérontó harcos.

A terep egy sűrű erdő, itt-ott tisztásokkal megtűzdelve, csobogó csermelyekkel övezve. Délelőtt 9 óra körül jár az idő, Runt egyedül sütögeti reggelijét egy hevenyészve rakott tűznél, amikor is hirtelen csörtetésre lesz figyelmes...vajon ki győz, Kérdező???

Runt felszerelése: hosszúkard, láncing, lemez alkarvédő, lábszárvédő. Sisakot nem visel, közepesen képzett a kézitusában, fegyvertelen közelharcban.

Sir Nicholas felszerelése: hosszúkard, az egész testet borító teljes lemezpáncél. Szintén közepesen képzett a kézitusában, fegyvertelen közelharcban.

2021. nov. 28. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, ezeket csinálják annyira hülye biztosra, hogy ne tudd könnyen túladagolni.
2021. nov. 30. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!