Várható vmi korlátozás megint gyúrószentélyek vonatkozásában?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 00:45
1/10 anonim válasza:
Ha nagyon durvul a helyzet szerintem védettségihez kötik, kormány kommunikációja az hogy az oltás az egyetlen megoldás, ezért olyan korlátozásokat hoznak amik az oltottakat előnybe részesítik, hogy ne mondjanak maguknak ellent.
2/10 anonim válasza:
Legfeljebb az, hogy kártya kell, de zárás már nem lesz.
3/10 anonim válasza:
Én az oltatlan életveszélyt okozó nagymama killereket kitiltanám az életből is
4/10 anonim válasza:
Max. nem lesz elég a versenysportolói igazolás, mindenki tudja, hogy pár ezer forintért bárki vehet egyet, kell a védettségi kártya is. Én inkább úgy mondanám, hogy bízzunk benne, hogy zárás nem lesz.
5/10 anonim válasza:
Egyessel értek egyet. Teljesen más a kormány kommunikáció, egyáltalán nem várható zárás.
(Mondjuk szép is lenne, hogyha a szellős terembe nem lehetne menni, de a tömött buszon lehetne utazni.🤷🏻♀️)
6/10 MadSeal válasza:
Remélem igazatok van és fogtok tudni edzeni jár, viszont nálunk Szlovákiában is szörnyen nyomták/nyomják az oltást, mint egyetlen kiút a pandémiából, mégis bezárták a termeket.
7/10 anonim válasza:
Jövő héttől várhatóan nem fogadják el, ha a szentélybe belépéskor egy darab egeret vagy pockot áldozol az Úrnak, valószínűleg legalább egy birkát vagy egy kecskét kell majd.
8/10 anonim válasza:
#6 Itt nem fogják, biztos forrásból tudom. Ráadásul úgy látszik Viktor végre felfogta, hogy nem az oltás és nem is a zárás a kiút a pandémiából, ahogy azt sokan tévesen hiszik, pl nálatok is.
9/10 anonim válasza:
Én számítok arra, hogy egy-két héten belül oltásihoz kötik a belépést, maszkolni hivatalosan már kell. Szerintem fog ez tartani kb. március-áprilisig. Teljes zárásra viszont már nem számítok.
10/10 anonim válasza:
Nézhetem, ahogyan áldozol a gyúrószentélyben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!