Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Várható vmi korlátozás megint...

Várható vmi korlátozás megint gyúrószentélyek vonatkozásában?

Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 00:45
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha nagyon durvul a helyzet szerintem védettségihez kötik, kormány kommunikációja az hogy az oltás az egyetlen megoldás, ezért olyan korlátozásokat hoznak amik az oltottakat előnybe részesítik, hogy ne mondjanak maguknak ellent.
2021. nov. 24. 01:41
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Legfeljebb az, hogy kártya kell, de zárás már nem lesz.
2021. nov. 24. 06:48
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Én az oltatlan életveszélyt okozó nagymama killereket kitiltanám az életből is
2021. nov. 24. 06:59
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Max. nem lesz elég a versenysportolói igazolás, mindenki tudja, hogy pár ezer forintért bárki vehet egyet, kell a védettségi kártya is. Én inkább úgy mondanám, hogy bízzunk benne, hogy zárás nem lesz.
2021. nov. 24. 07:10
 5/10 anonim válasza:
100%

Egyessel értek egyet. Teljesen más a kormány kommunikáció, egyáltalán nem várható zárás.

(Mondjuk szép is lenne, hogyha a szellős terembe nem lehetne menni, de a tömött buszon lehetne utazni.🤷🏻‍♀️)

2021. nov. 24. 09:18
 6/10 MadSeal ***** válasza:
100%
Remélem igazatok van és fogtok tudni edzeni jár, viszont nálunk Szlovákiában is szörnyen nyomták/nyomják az oltást, mint egyetlen kiút a pandémiából, mégis bezárták a termeket.
2021. nov. 24. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Jövő héttől várhatóan nem fogadják el, ha a szentélybe belépéskor egy darab egeret vagy pockot áldozol az Úrnak, valószínűleg legalább egy birkát vagy egy kecskét kell majd.
2021. nov. 24. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
#6 Itt nem fogják, biztos forrásból tudom. Ráadásul úgy látszik Viktor végre felfogta, hogy nem az oltás és nem is a zárás a kiút a pandémiából, ahogy azt sokan tévesen hiszik, pl nálatok is.
2021. nov. 24. 15:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Én számítok arra, hogy egy-két héten belül oltásihoz kötik a belépést, maszkolni hivatalosan már kell. Szerintem fog ez tartani kb. március-áprilisig. Teljes zárásra viszont már nem számítok.
2021. nov. 26. 19:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Nézhetem, ahogyan áldozol a gyúrószentélyben?
2021. nov. 26. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!