Csak szerintem vicces hogy olyan orvosoknak kellene hinni az oltással vagy a Coviddal kapcsolatban akik hülyébbek mint egy átlagos ember ?
Volt egy kérdés itt tegnap,ott kifejtettem az én történetemet.
Keress vissza.
Igen vannak olyan orvosok akik hülyék ehhez.
Most gondolj bele,a drága anabolikus szteroidot fogják belerakni a fehérjékbe az orvosok szerint?
Mi értelme lenne? Pénzveszteség. Nem beszélve arról hogy nálunk, és szerintem máshol is szigorú EU szabványoknak kell megfelelni.
Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, szarrá lehetne perelni a tápkieg cégeket.
Attól még hogy valaki diplomás orvos,és dr. van a neve előtt, még nem biztos hogy okos.
Jah tegnao is kiírta a butyuta kérdést, ahol leírta a sztorit, az orvos egyáltalan nem beszélt szteroidokról, szimplán elmondta mot fog okozni az a mértéktelen fehérje fogyasztás, amit feleslegesen művel, ezt képtelen felfogni, mert nincs annyi esze. Buta. Erre ma már egyenesen h.lyék az orgosok és ő okosabb náluk :)
Röhejesek ezek a buta antivaxer emberek
Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy hülyék az orvosok, csak félre lehetnek vezetve. Nagyon sok kokszosnak ha valami gondja van és elmegy az orvoshoz a kokszot nem vallja be, csak a tápkiegeket. Innen az orvos egyből azt hiszi, hogy a tápkieg okozta a problémát.
Amerikában egyébként volt olyan régebben, hogy tömegnövelőben találtak methát kis mennyiségben.
A szemléltető példa a következő.
Az orvos ugye az általános orvos- a műszaki szakmában az ezermester megfelelője.
A szakorvos cardiológus meg a villanyszerelő megfelelője.
Nomost ezek nyilatkoznak tetőépítésben.
És kijelentik,hogy nem kell 40 cm ként lecezni,vagy 20 gerenda helyett kell 30.
Kb így kell érteni.
Az orvos nem táplálkozási szakember,nem sportorvos,fiziológus.
és nem virológus.Ezek külön szakterületek.A villanyszerelő meg nem ács.Ő csak ott volt,mikor látta,vagy a józsi mondta neki.
Esetleg jártasak lehetnek bennük,de megis laikusok,és azt tudják mantrazni amit hallottak,amit mondtak nekik,vagy marhasagokat beszélnek előzetes informalódas,tudás híján..Pldául a vedőoltással kapcsolatban is.Tehát ő ezeket nem tudja,nem ismeri pontosan,de mivel a kormány,a xy virológus,a Pfizer,az orvosi kamara azt mondta,ő is azt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!