Hogy tudnám feldolgozni azt a traumát, hogy 2017 óta érdemben nem sikerült fejlődnöm már, egyszerűen elértem a naturál maxomat?
Lifetime naturálként edzek, de megrekedtem 2017ben egy ponton. Kislányos, nyegle fizikumom van. Hozzám képest egy amatőr koxos 2x akkora.
Nincs naturál testépítés?
22/22 cuni72 válasza:
Az egész testépítés topikban nincs már egy értelmezhető kérdés.
10 kérdésből 9 valami troll hülyegyerektől jön. A válaszok 3/4 része trollkodás.
Igazából az egész topikot be lehetne kb zárni. Na te ezen akadtál fent :D Ha ide kiraksz egy képet magadról akkor darabokra szed a trollhadsereg
Arginines, béta alaninos, citrullin malátos hülyegyerek tolja a spamjeit orrba-szája, most épp megfejelte egy kis guaranával.
Aztán van valami edzés terves gyerek aki begépel valami orrbitális hülyeséget, mint edzésterv és megkérdezi, hogy ez jó e.
Van a random fehérje, tömegnövelős gyerek aki azokról kérdez kb folyton totál hülyeségeket, amikre érdemben válaszolni sem lehetne neki háttérinfók nélkül.
Egy időben szó szerint nonstop Tari Ádám, Borszéki Peti, Torma Valentin troll kérdések voltak csak.
Meg persze ott vannak az örökzöld naturál vagy sem kérdések is.
Na aki ide betéved egy alsógatyás képpel, az jobb ha felköti a gatyát. Elképesztő mennyi debil van az oldalon.
Mondjuk ahogy nézem ez más kategóriákban is jelen van. Szex kategóriában valaki épp traktorkereket akar dugni, politika topikban mert arról beszélgetnek hogy ki kéne végezni az oltatlanokat családostul
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__114..
Tehát akkor ezeket a kérdéseket nem te írod ki, kérdező? Nem te vagy ducibuci? Akkor most mi van? Ki kivel van?🤣
Nem én csak becsatlakoztam a trollkodásba ezzel a kérdéssel xdddd
Mondom ha már úgysincs értelmes kérdés meg ilyenek akkor tolom én is a trollvonatot tovább.
De szerintem az nem ducibuci, az arginines csóka egy külön személy. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!