Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnám feldolgozni azt a...

Hogy tudnám feldolgozni azt a traumát, hogy 2017 óta érdemben nem sikerült fejlődnöm már, egyszerűen elértem a naturál maxomat?

Figyelt kérdés

Lifetime naturálként edzek, de megrekedtem 2017ben egy ponton. Kislányos, nyegle fizikumom van. Hozzám képest egy amatőr koxos 2x akkora.

Nincs naturál testépítés?

2021. nov. 18. 14:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Naturál testépítés nincs. Van egészségmegőrző, fitten tartó naturál edzegetés, meg van a testépítés.
2021. nov. 19. 11:24
 22/27 cuni72 válasza:
Az eredeti srác ismerőse vagyok, Egri Ilona, 9x-es világbajnok és világcsúcstartó fekvenyomó, 2001. óta versenyzem, régebben a MERSZ, jelenleg a Magyar Professzionális Erőemelő Liga versenyzője, az eredményeimnek utánanézhettek megfelelő helyeken (pl. az openpowerlifting.org ill. az allpowerlifting.com oldalakon kis hiányossággal fent vannak az eredményeim, a powerlifting.hu pedig a liga oldala), találkozhattok velem versenyeken, van facebook-profilom, a sportomban a "nagyok" személyes ismerőseim, tényleg létezem - tehát nem álprofil vagyok, mint azt itt valaki írta... Az ismerősömet október óta tiltották, amúgy nem igazán szorul rá tanácsokra, mert klasszisokkal jobban ért az edzéshez, táplálkozáshoz, mint mi itt sokan, engem is beleértve... Igen, a tölcsérmell nem kis probléma, és a naturál edzés sem ad brutál kokszos formát egy 194 centis magassághoz, de ezzel ő tisztában van, és ha hangot is ad neki, nem ebben az óvodás stílusban, ennél intelligensebb, és szarkasztikusabban látja saját magát, valamint tudja, hogy kimaxolta a kimaxolhatót. Nem testépítő versenyző, így nyilván nem színpadi alsóban fotózta magát, de ettől függetlenül nem szabadna visszaélni a fotóival sem, ő pedig oda teszi fel őket, ahova jónak látja. Nem tudom, ki akarja így lejáratni, talán valaki, aki kinézte magának, és visszautasították, esetleg valaki irigye, de ez már valóban szánalmas...
2021. nov. 19. 19:02
 23/27 A kérdező kommentje:

22/22 cuni72 válasza:

Az egész testépítés topikban nincs már egy értelmezhető kérdés.

10 kérdésből 9 valami troll hülyegyerektől jön. A válaszok 3/4 része trollkodás.

Igazából az egész topikot be lehetne kb zárni. Na te ezen akadtál fent :D Ha ide kiraksz egy képet magadról akkor darabokra szed a trollhadsereg

Arginines, béta alaninos, citrullin malátos hülyegyerek tolja a spamjeit orrba-szája, most épp megfejelte egy kis guaranával.

Aztán van valami edzés terves gyerek aki begépel valami orrbitális hülyeséget, mint edzésterv és megkérdezi, hogy ez jó e.

Van a random fehérje, tömegnövelős gyerek aki azokról kérdez kb folyton totál hülyeségeket, amikre érdemben válaszolni sem lehetne neki háttérinfók nélkül.

Egy időben szó szerint nonstop Tari Ádám, Borszéki Peti, Torma Valentin troll kérdések voltak csak.

Meg persze ott vannak az örökzöld naturál vagy sem kérdések is.

Na aki ide betéved egy alsógatyás képpel, az jobb ha felköti a gatyát. Elképesztő mennyi debil van az oldalon.

Mondjuk ahogy nézem ez más kategóriákban is jelen van. Szex kategóriában valaki épp traktorkereket akar dugni, politika topikban mert arról beszélgetnek hogy ki kéne végezni az oltatlanokat családostul

2021. nov. 19. 19:45
 24/27 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__114..

Tehát akkor ezeket a kérdéseket nem te írod ki, kérdező? Nem te vagy ducibuci? Akkor most mi van? Ki kivel van?🤣

2021. nov. 19. 19:57
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem én csak becsatlakoztam a trollkodásba ezzel a kérdéssel xdddd

Mondom ha már úgysincs értelmes kérdés meg ilyenek akkor tolom én is a trollvonatot tovább.

De szerintem az nem ducibuci, az arginines csóka egy külön személy. (szerintem)

2021. nov. 19. 20:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy ennyi beteg ember legyen itt.
2021. nov. 19. 20:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Valaki linkelje már be ezt a traktorkerék dugós kérdést :D
2021. nov. 19. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!