Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnám feldolgozni azt a...

Hogy tudnám feldolgozni azt a traumát, hogy 2017 óta érdemben nem sikerült fejlődnöm már, egyszerűen elértem a naturál maxomat?

Figyelt kérdés

Lifetime naturálként edzek, de megrekedtem 2017ben egy ponton. Kislányos, nyegle fizikumom van. Hozzám képest egy amatőr koxos 2x akkora.

Nincs naturál testépítés?

2021. nov. 18. 14:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%

1. "Kislányos, nyegle fizikumom van"... Tölts fel egy mostani és egy 2017-es képet.

2. 2017 mikor volt már? 3 éve. Miért ragadtál ott le?

3.Ha 3 éve nem fejlődöl akkor valamit rosszul csinálsz.

4.Miért teszel ki több kérdést a fizikumodról? Szerinted érdekli a nyilvánosságot a problémád,nyavajgásod? NEM!

2021. nov. 18. 15:31
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

Te vagy az, aki visszaél másoknak a képeivel, illetve adatlapokról lopkodja a képeket?

Volt már ebből itt botrány, úgy tudom akkor nem lett az jelentve.

2021. nov. 18. 20:05
 13/27 A kérdező kommentje:
Hol látsz itt képet???
2021. nov. 18. 20:33
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Itt már sehol.

De a korábbi kérdéseidnél volt kép.

Miért nem fejezed már ezt be?

2021. nov. 18. 21:22
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Tessék...

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__113..

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__113..

Miért nem vezeted le a frusztrációdat valami hasznos tevékenységben?

Kali/eskrima/arnis nem érdekelne?

Remek harcművészet, kikapcsol, elvonja a figyelmed a rossz dolgokról, koncentrációt fejleszt mellesleg rengeteg hasznos ismeretet, küzdelmi készséget szereznél.

Tartoznál egy közösséghez is, Budapesten remek edzések vannak, de vidéken is lehet találni jó egyesületeket.

2021. nov. 18. 21:28
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ducibuci sok mindennel vádolható, de ezt a képlopós dolgot nem tudom, honnan veszitek. Én biztos vagyok benne, hogy azok a szánalmas alsógatyás képek valóban róla készültek, és nem lopta valaki adatlapjáról. Annak nem lenne semmi értelme.

Pont amiatt lett egy undormány ez a témakör, mert egy depressziós srác a szar genetikájával fűszerezett, de egyébként nagyon korrekt formájáról kitett pár saját fotót, majd ennek okán építő kritikák mellett trollkodó oltásokat is kapott, ami az amúgy is beteg pszichéjét még jobban megborította. Azóta pedig ez a depressziós srác megszállott lett, kamu profilokat hozott létre és naponta rengeteg kérdést kiír, általában ugyanazon témák mentén, ahol időről-időre felhergeli a kommentelőket, ugyanis ő beteg ember lévén csak ebben leli örömét. Ő azt élvezi, hogy ha már sehol az életben nem kapott figyelmet, mert mindig egy sor végén kullogó árnyék volt, akkor legalább itt, egy internetes mikroközösségben rászegeződik minden tekintet. Ezért a megalomániás szarság miatt képes volt tönkre tenni egy komplett fórumot, sikeresen. Hála neki most már hiába vetődik ide néha napján egy-egy valódi kérdező, aki kezdő és segítségre szorulna, már ő is csak trollkodó választ fog kapni, mert ducibuci annyira radikalizálta az itteni felhasználókat, hogy az általános kommunikáció idáig züllött. Ő pedig ül a kis szemétdombján is élvezkedik, hogy legalább az online világban elért valamit (igazából semmit), ha már a való világban nem.

Viszont azt ne felejtsük el, hogy ahhoz, hogy ez így történjen, ahhoz kellett a sok gyökér kommentelő is. Egyik kutya, másik eb.

2021. nov. 18. 21:35
 17/27 anonim ***** válasza:
58%

Betettem a képet a gugli képkeresőbe, máshol nem található meg. Bár attól még lehet netről letöltött, mert a fb-s képeket, a google nem minden esetben látja.

Bár nem hinném hogy lopott képek.

Én már arra is gondoltam hogy egy csaj csinálja ezt,és valamelyik exbarátját próbálja így "lejáratni".

2021. nov. 18. 21:44
 18/27 anonim ***** válasza:

16.

Volt egy ugyanilyen kérdés, dettó ugyanígy megfogalmazva, ugyanebben a formában, csak képpel.

Aztán, hogy hogy nem, írt egy kommentelő, hogy a képen az Ő ISMERŐSE látható, és ez a szerencsétlen kérdést kiíró unatkozó troll valamely oldalról letöltötte a képet, majd a kérdése alá kommentelgető emberekkel elhitette, hogy ő látható a képen. Láthatod, ez alá a kérdés alá nem mert képet rakni.

Nem vagyok pontosan tisztában a joggal, lévén nem vagyok jogász, de valami olyasmit szajkóztak a törölt kérdés alatt a hozzászólók, hogy oké, hogy a képen szereplő srác feltöltötte a képet ESETLEGESEN egy nyilvános közösségi oldalra, fórumra, amit ez a jóképességű troll leszedett, ezzel ELMÉLETILEG nem követett el bűncselekményt, mivel az illető,a képet nyilvánosan osztotta meg, így kijelenti hogy szabadon felhasználható tartalom. (Nem biztos hogy ez így is van valójában, mondom nem vagyok jogász, ezt az azóta megszüntetett kérdés alá írt kommentelő vezette így le) Igen ám, de azzal hogy ő kiadta magát a képen szereplő egyénnek, és annak nevében írt ki valótlan kérdéseket, az viszont elvileg már igen csak súrolja a bűncselekmény határát. BTK erre tuti részletesen kitér, ha belepillant az ember.

Kár, hogy azóta azt a kérdést megszüntették.

Amilyen beteg állatok vannak amúgy ezen az oldalon, azon se csodálkoznék, ha a haverja képével való visszaélésre hivatkozó kommentelő is a kérdést kiíró troll lett volna, másik profillal.

Ki tudja már basszus, nagyon durván elborult ez az egész kategória.

Lassan tényleg nincsen értelme ideírni, hiszen ahogy mondod is, néha valóban idevetődik egy komoly érdeklődő tanácsot kérve, aztán jól szét is van offolva.

2021. nov. 18. 21:55
 19/27 anonim ***** válasza:
Én tudnék neked mozgásban tanácsokat adni.Írjál és segítek.Józsi bácsi 64F
2021. nov. 18. 22:03
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Vannak screenshot-ok arról a kérdésről, hiába töröltette a troll.
2021. nov. 18. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!